FőoldalRendszerintegrátorEthernetes átalakító nyolc analóg bemenettel és RS-485 átjáróval
2015. szeptember 15., kedd ::

Ethernetes átalakító nyolc analóg bemenettel és RS-485 átjáróval

A Brainboxes újdonsága, az ED-549 nyolc analóg bemenettel és egy RS-485 hálózati átjáróval rendelkezik, és ideális megoldás bármely ipari szabványú szenzor és jelváltó számára, nagypontosságú feszültség- és áramerősségmérő műszerek esetében is

A legtöbb való világbeli paramétert analóg bemenetű szenzorokkal mérik, a Brainboxes ED-549 a való világbeli jeleket azonban hálózati adatokká konvertálja. A népszerű 0 – 10 V és 4 – 20 mA szenzorbemeneteken felül az ED-549 rendelkezik programozható erősítésű erősítővel (PGA – Programmable Gain Amplifier) is, amely lehetővé teszi akár ±75 mV nagyságú jelek 12-bites pontosságú mérését a nyolc analóg bemeneten. Valamennyi csatorna egyedileg konfigurálható feszültségill. árambemenetre, akár csatornánként egyedi erősítéssel is.

Az ED-549 a Windows operációs rendszert futtató PC-re COM-portként kerül telepítésre, ennek következtében visszafelé kompatibilitást biztosít a régebbi fejlesztésű alkalmazások számára. Egyéb platformok és operációs rendszerek esetében az eszköz vezérlése TCP/IP protokollon keresztül megoldott. A Brainboxes ezenfelül alkalmazásprogramozási interfészeket és programkód-mintákat is szállít az eszközzel, így felhasználható a Microsoft .NET keretrendszerrel, C++, Java, Javascript, PHP és egyéb programozási nyelvekkel. Az ED-549 konfigurálható és titkosítható webböngészőből.

A Brainboxes ED sorozatú megoldások ellenállnak a kedvezőtlen üzemeltetési körülményeknek, ezáltal kompatibilisek AC- és DC-motorvezérléssel, ventilátorvezérléssel, relémeghajtókkal, pumpákkal, feszültségszabályozókkal, akkumulátortöltőkkel, LED-es és izzós világítástechnikai rendszerekkel, fűtőrendszerekkel és szolenoidokkal.

Az ED-549 főbb jellemzői:

  • nyolc darab, egyenként konfigurálható differenciális csatorna,
  • 0 – 10 V és 4 – 20 mA szenzorbemenetek minden szenzortípus számára,
  • ideális jellemzők folyamatvezérlési alkalmazásokhoz,
  • azonnali monitorozás webböngészőből,
  • -30 – 80 °C működési hőmérséklettartomány,
  • programozható erősítésű erősítő akár 75 mV nagyságú jelek teljes felbontású méréséhez.

A Brainboxes honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény