FőoldalRendszerintegrátorMegfizethető hőkamera iOS és Android eszközökhöz
2015. szeptember 02., szerda ::

Megfizethető hőkamera iOS és Android eszközökhöz

Az új FLIR Systems infravörös kamera adapter és alkalmazások mostantól támogatják a vezető mobil platformokat, hogy elérhetőbbé tegyék a személyi hőkamera megoldásokat

Az RS Components elérhetővé teszi a következő generációs FLIR ONE™ hőkamerát. Az Apple iOS és a Google Android eszközplatformokra készült változatokkal a sokoldalú és zseb méretű FLIR ONE a mobileszközt nagy teljesítményű hőkamerává változtatja, mely látja a hőt és pontosan méri a hőmérsékletet.

Az új FLIR ONE Android eszközökhöz való micro-USB csatlakozójával vagy iOS eszközökhöz való Lightening csatlakozójával okostelefonhoz vagy táblagéphez egyszerűen csatlakoztatható kompakt kiegészítőt kínál. A FLIR ONE beépített akkumulátorról működik, és a FLIR legújabb generációs Lepton hőkamera alapegységét tartalmazza, melynek a korábbi változatéhoz képest négyszeres a felbontása. A képeket tovább javítja a FLIR szabadalmaztatott több színképtartományú dinamikus képalkotó (MSX®) technológiája, mely a FLIR ONE látható képű kamerájától származó élrészleteket a hőképre vetítve nagy pontosságú képet ad.

A FLIR ONE a termográfia előnyeit olyan felhasználók számára is biztosítja, mint például az épületvagy gépészet-karbantartó mérnökök, létesítménygondnokok, fejlesztőmérnökök, biztonsági őrök, tanulók vagy fogyasztók. A FLIR azt is bejelentette, hogy frissített iOS szoftver fejlesztőkészlet (SDK) és új Android SDK-t fog kiadni, hogy a fejlesztők kreatív alkalmazásokat készíthessenek mindkét okostelefon-környezethez. A FLIR ONE alkalmazás az Apple App Store-ból vagy a Google Play webhelyéről tölthető le. Számos egyéb hőkamera alkalmazás is elérhető olyan funkciókkal, mint például a time-lapse, a panoráma vagy a kreatív képszerkesztés.

A termográfia világába való kis költségű belépőként a FLIR ONE az RS Components professzionális FLIR Systems hőkamera megoldás portfóliójába illeszkedik, melynek tagjai a népszerű FLIR C2, E4, valamint egyéb E sorozatú kamerák és tartozékok, például tripod adapterek, hordtáskák, napellenzők és egy járműadapter készlet. Az RS folyamatosan jelentős forgalmat bonyolít különösen a C2 kamerákból, mióta a FLIR Systems választéka 2015. márciusától a portfóliója része.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény