FőoldalRendszerintegrátorKiváló minőségű Faulhaber DC motorok
2015. augusztus 25., kedd ::

Kiváló minőségű Faulhaber DC motorok

Az RS Components a Faulhaber termékek, többek között DC mikromotorok, szénkefe nélküli DC szervomotorok, DC motoros hajtóművek és fordulatszám-szabályzók kiemelt választékával jelentkezik

Az RS összesen 24 motort választott ki, melyek a méretek, fordulatszámok, tápfeszültségek és nyomatékok teljes választékát lefedik. Mind a Faulhaber szabadalmaztatott, ferdén tekercselt rotor technológiájával rendelkezik, amely a motor méretéhez és súlyához képest nagy nyomatékot és hatékonyságot, akadásmentes rotorpozicionálást, kis nyomatékingadozást, emellett nagy linearitást és érzékenységet biztosít. A rotor tehetetlensége kicsi, így a rövid dinamikus reakcióidő ideálissá teszi a gyakori indításokat és leállításokat igénylő alkalmazásokhoz.

A portfólió tartalmaz 12 szénkefés DC mikromotort a Faulhaber CXR sorozatából, melyek grafit szénkeféi nagy teljesítményt és hosszú üzemidőt biztosítanak, az SR sorozatot beépített nagy felbontású kódolóval és kis érintkezési ellenállású nemesfém kommutátorral, valamint az SR-Flat sorozatot kifejezetten szűk helyekre. A választék 6 V-os, 12 V-os és 24 V-os motorokat tartalmaz 0,35 mNm és 40 mNm közötti nyomatékokkal, valamint 1,5 mm, 2 mm, 3 mm vagy 4 mm tengelyátmérővel.

Az RS emellett kiválasztott öt szénkefe nélküli motort, melyek az egybefüggő kommutátornak és nagy tehetetlenségű rotorjuknak köszönhetően nagy igénybevételű, gyakori túlterheléseknek kitett és folyamatos működésű szervó alkalmazásokhoz ideálisak. Ezek között található négy 4 pólusú motor, melyek nagy nyomatéka és robusztus szerkezete ellenáll a nagy ütéseknek és vibrációnak, valamint egy beépített fordulatszám-szabályzóval rendelkező, ultrakeskeny, 12 V-os, 7000 f/p fordulatszámú motor is.

A választékot tovább bővíti hét szénkefés motor beépített homlokfogaskerekes vagy bolygóműves fejjel, ami megnövelt nyomatékot biztosít, valamint pár száztól akár le 4 f/p-ig terjedő fordulatszám-tartományt fog át.

Az RS jelenlegi Faulhaber termékskáláját a szénkefe nélküli motorokhoz való SC1801-3530 fordulatszám-szabályzó és a hozzá tartozó programozói kártya egészíti ki. A kis méretű vezérlőegység a motor és tápellátás kényelmes, csavaros sorkapcsaival és sokrétű csatolófelületével például elosztott automatizálási rendszerekhez, kezelő és megmunkáló eszközökhöz, szivattyúkhoz használható.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény