FőoldalRendszerintegrátorHatékony és megbízható professzionális klíma
2015. július 23., csütörtök ::

Hatékony és megbízható professzionális klíma

Bemutatta legújabb, változó hűtőközeg-áramú (VRF) professzionális légkondicionálóját, a Multi V S-t az LG Electronics. A berendezést kimondottan kis és közepes helyiségek hűtésére tervezték, a kompakt és könnyű modell hatékony fűtést és hűtést szavatol, rugalmas telepítési lehetőségekkel. A Multi V S kivételesen energia-hatékony, megbízható készülékként segíti a működési költségek csökkentését, illetve kiváló megtérülést biztosít

Az LG új klímaberendezése ráadásul számos fejlett, szabadalmaztatott funkciót, kényelmi extrát rejt, így többek közt az okostelefonos irányítást (Smartphone Control), amely lehetővé teszi a beállítások távoli ellenőrzését és módosítását.

„Az LG kiemelkedő VRF-rendszere tökéletes megoldást jelent igényes magánlakások és kisebb irodák számára is" – mondta Nagy Sándor József, az LG légkondicionáló és energetikai megoldások üzletágának magyarországi értékesítési vezetője. „A készülék kiemelkedő energia-hatékonyságot, erőteljes teljesítményt, ugyanakkor csendes működést és magas szintű flexibilitást kínál. Bízunk benne, hogy vásárlóink megelégedésére szolgál majd az iparági összehasonlításban alacsony fenntartási és működési költség, amit ez a megbízható készülék kínál. A Multi V S jól példázza az LG törekvését, hogy mindig a technológia által lehetővé tett leghatékonyabb és legfejlettebb termékeket kínálja ügyfeleinek" – tette hozzá.

A Multi V S versenytársaitól eltérően, az iparágban először teljes körűen testre szabható, a modellpaletta ugyanis 12-től 34 kilowattig kínál készülékeket. A professzionális és otthoni felhasználásra is alkalmas klímaberendezés a kisebb irodák mellett éttermek, kávézók, kiskereskedelmi egységek, illetve az igényes kialakítású lakások és kisebb, terasszal rendelkező lakóházak számára is ideális megoldást jelent.

A Multi V S akár 300 méteres teljes csövezési hosszra is alkalmas, ami a tervezők számára jelent hatalmas szabadságot az épületek, belső terek kialakításában. A kis méret és súly (57 százalékkal kisebb és 40 százalékkal könnyebb, mint egy hagyományos 12 kilowattos modell, rövidebb beszerelési időt és alacsonyabb költségeket tesz lehetővé.

Az LG új VRF-rendszere kimagasló energia-hatékonysággal büszkélkedhet, hűtési teljesítménytényezője (EER) 4,2-es fűtési üzemmódban pedig 4,48-as a fajlagos hatásfoka. A Multi V S-ben megtalálható az LG változtatható járatszámú hőcserélője, amelyik automatikusan választja az optimális hűtőközegáramlást az üzemmódnak megfelelően. Ez az intelligens megoldás önmagában akár 7 százalékkal növeli a berendezés energia-hatékonyságát.

A VRF-klíma vásárlói emellett kivételesen csendes működésre és továbbfejlesztett légáramlás-szabályozásra számíthatnak. A Multi V S Cannon Fan ventillátorvezérlése 4 dB-lel csökkenti a készülék által keltett zajt, miközben percenként 50 köbméteres légáramot biztosít. Az egyedi External Static Pressure (ESP) vezérlési technológia tovább növeli a klíma által kibocsátott légmennyiséget, illetve csökkenti a működéssel járó zajhatást. A Multi V S széles működési tartománya –5 és 43 Celsius-fok között szavatol megbízható működést hűtési üzemmódban, fűtésben pedig akár -20 Celsius-fokig problémamentesen teljesít.

A kiemelkedő felhasználói élmény érdekében az LG számos kényelmi funkcióval is ellátta a készüléket, így többek közt az okostelefonos ellenőrző és irányító rendszer is elérhető rajta. A felhasználóbarát megoldás lehetővé teszi az aktuális teljesítmény leolvasását, illetve a beállítások módosítását a Mobile LG Monitoring View's (LGMV) bluetooth-modulján, illetve az LG SAC Control alkalmazásán keresztül.

Az LG honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény