FőoldalRendszerintegrátorEgyportos, USB-s vektor-hálózatanalizátor
2015. május 19., kedd ::

Egyportos, USB-s vektor-hálózatanalizátor

Az Anritsu bemutatta ShockLine-sorozatú MS46121A 1-portos USB vektor-hálózatanalizátor (VNA) megoldását, amely teljes mélységben kiaknázza a cég saját fejlesztésű, szabadalmaztatott ShockLine VNA technológiáját, és nyújt egyedi költséghatékonyságot, teljesítményt és könnyű használhatóságot egyszerre – mindezt rendkívül kompakt méretekben

A 40 MHz–4 GHz, ill 150 kHz–6 GHz frekvenciaátfogású változatok tápellátása és vezérlése számítógépről történik, és igen költséghatékony és egyszerű megoldást nyújt kábelek, antennák és egyéb, 1-portos passzív RF eszközök mérésére, egészen akár 6 GHz frekvenciáig.

A gyártási, fejlesztési vagy akár oktatási követelmények alapján megoldható akár az is, hogy egyetlen darab, USB-elosztóval felszerelt számítógépről a felhasználó akár tizenhat ShockLine MS46121A VNA-t vezéreljen. A frekvenciasöprés sebessége mérési pontonként akár 100 µs is lehet, a VNA-k korrigált, 42 dB direktivitása pedig igen alacsony mérési bizonytalanságot biztosít. A széles dinamikatartomány és többféle KF-sávszélesség segítségével a mérési beállítás optimalizálható.

Az Anritsu jelenleg tehát kétféle modellt kínál az MS46121A családban. A 40 MHz–4 GHz frekvenciaátfogású változat kiválóan alkalmas bázisállomásoknál antennamérésre olyan esetekben, amikor a frekvenciasávok tekintetében az igény korlátozott. A másik, 150 kHz–6 GHz-es frekvenciaátfogású változat már alkalmas cellás mobileszközök valamint más, több frekvenciasávban adásvételre képes eszközök antennáinak mérésére is.

Az Anritsu honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény