FőoldalRendszerintegrátorExkluzív PLC indulókészlet
2015. május 13., szerda ::

Exkluzív PLC indulókészlet

Az RS Components egy olyan új, exkluzív indulókészlettel jelentkezik, ami a korszerű Schneider Electric M221 logikai vezérlő használatával leegyszerűsíti a vezérlőpanelek tervezését

A Modicon M221 egy sokoldalú PLC, ami méretkategóriájában az iparág legjobb teljesítményét nyújtja, egyszerű programozhatóságot és skálázhatóságot kínál, ugyanakkor minimális telepítési igényekkel rendelkezik.

Az RS a Schneider Electric globális forgalmazójaként a versenyképes árú termékek széles skáláját kínálja raktárról új panelek innovatív tervezéséhez, illetve karbantartási és felújítási célra. A kínálat lefedi a felmerülő alkatrészigény legnagyobb részét, így a burkolatok, védőkapcsolók, áramkörvédelmi elemek, megszakítók, motorvezérlő eszközök, PLC-k, HMI-k, nyomógombok, hangjelzők, jelzőfények stb. körét.

A további kulcstermékek közé tartozik az Acti 9, amit a leggyorsabb, legegyszerűbb és leghatékonyabb áramelosztó rendszerként ismernek a piacon. Említést érdemel még az Altivar 32 extra keskeny, változtatható fordulatszámú motormeghajtó, ami 40%-kal kisebb helyet foglal a készülékházban, és a piacvezető Tesys D kontaktorcsalád, amelyben a szabadalmaztatott EverLink csatlakoztatási technológia garantálja a nagy áramerősséget átvivő kapcsolatok sértetlenségét.

További információk

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény