FőoldalRendszerintegrátorÚj generációs jelkondicionálók tetszőleges iparági alkalmazásra
2015. március 03., kedd ::

Új generációs jelkondicionálók tetszőleges iparági alkalmazásra

A Phoenix Contact új MINI Pro-sorozatú jelkondicionálói az analóg jelekkel kapcsolatos izolációs, konverziós, szűrési és erősítési feladatokat gyorsan, az egyszerű üzembe helyezést követően valósítják meg. Az új generációs jelkondicionálók csupán 6,2 mm szélesek, így akár 65%-kal kisebb hellyel is beérik

A jelkondicionálók több konfigurálható opcióval, például DIP kapcsolókkal, PC-s programozással vagy androidos alkalmazással rendelkeznek, így még nyomtatott adatlap nélkül is gyerekjáték az eszközök konfigurálása.

A szögletes burkolat könnyen hozzáférhetővé teszi a huzalozást. Az integrált tesztpontok az áramkör bontása nélkül lehetővé teszik a huroktesztelést. A MINI Prón helyet kapott FASTCON Pro csatlakozó­-blokkok jól láthatók, könnyen szerelhetők, egy csavarhúzó segítségével a teljes jel- és tápkör egy mozdulattal leválasztható. Minden csatlakozóblokk védőhornyokkal is ellátott, így a téves csatlakozás lehetősége kizárt.

A T-busz teljesítményelosztó rendszerrel több MINI Pro jelkondicionáló is ellátható tápfeszültséggel anélkül, hogy daisy-chain huzalozásra lenne szükség. A 9,3–30 VDC feszültségtartományú, -40–70 °C működési hőmérséklet-tartományú MINI Pro jelkondicionálók bármely ipari alkalmazásra használhatók.

A Phoenix Contact honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény