FőoldalRendszerintegrátorModuláris felépítésű, érintésérzékeny kijelző OTDR
2015. január 06., kedd ::

Moduláris felépítésű, érintésérzékeny kijelző OTDR

yokogawaAz új Yokogawa AQ7280 típusnevű, hordozható OTDR (optikai időtartománybeli reflektométer) ideális kombinációját nyújtja a mérésautomatizálásnak és felhasználóbarátságnak, így egy nagyon gyors és pontos terepi optikaiszál-vizsgáló készüléket ad az ipari szakemberek kezébe

Az AQ7280 moduláris felépítésű, így lehetővé válik, hogy tetszőleges hálózatokhoz és topológiákhoz igazodjon a készülék tudása, legyen szó akár FTTH-ról vagy maghálózatokról. A könnyű használhatóságot és a mérések gyorsaságát kapacitív, többérintéses kijelző, automatizált mérőszoftver, valamint kimagasló stabilitású operációs rendszer segíti. A terepi használatot a több mint tíz óra folyamatos működési időt adó akkumulátor teszi lehetővé.

Az AQ7280 hardvertervezésekor elsődleges szempont volt a robusztusság és terepi megbízhatóság még kemény igénybevétel mellett is. A készülékben nincs ventilátoros hűtés, így nincs is olyan nyílás a burkolaton, amelyen por, pára vagy egyéb szennyeződés bejuthatna. Az általános megbízhatóságért a szoftver is felel, amely egy, a PC-khez képest sokkal stabilabb operációs rendszeren fut, és a bekapcsolást követő néhány másodpercen belül már mérésre kész állapotba is kerül. Az AQ7280 kétféle, választhatóan többérintős érintőkijelzős vagy nyomógombos vezérlési módszerrel is működtethető. A beépített szoftveralkalmazásokon keresztül a teljesen automatikus mérések és könnyen értelmezhető mérési jelentések gyorsan és egyszerűen elérhetőek. A szoftver több funkció párhuzamos futtatását is lehetővé teszi, így például a többszálas mérések, intelligens eseménytérképező, valamint a nagy távolságú mérésekhez való Eagle Eye funkció egyszerre, egy időben is futhat. A műszer távvezérlés és adattovábbítás céljára tartalmaz beépített WiFi adaptert is.

A készülékhez kilencféle OTDR modul érhető el, amelyek között megtalálhatók az egymódusú, többmódusú, kis dinamikatartományú, ultranagy dinamikatartományú, két, három és négy hullámhosszú darabok is.

A Yokogawa honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény