FőoldalRendszerintegrátorInnovatív, hibrid csapágyas, molekuláris turbószivattyú
2014. december 12., péntek ::

Innovatív, hibrid csapágyas, molekuláris turbószivattyú

ShimadzuA Shimadzu Corporation bejelentette új, kompakt méretű, robusztus felépítésű, hibrid csapágyas TMP-B300 molekuláris turbószivattyú-termékét, amelyet az analitikai és vákuumtechnikai alkalmazások felhasználói számára fejlesztettek ki. A TMP-B300 piaci bevezetésével a Shimadzu erősíteni kívánja jelenlétét a molekuláris turbószivattyúk piacán a félvezető- és bevonatkészítő iparban, valamint az analitikai megoldások piacán

A TMP-B300 mindössze 195 mm magas, fedélzeti vezérlővel rendelkezik, több irányban is rögzíthető, kis fogyasztással üzemeltethető, nyomásellenállása 1000 Pa. A szivattyú azoknál az analitikai alkalmazásoknál brillírozik leginkább, ahol a tisztaság és ultranagy vákuum alapelvárás (pl. pásztázó elektronmikroszkópok, tömegspektrométerek stb.).

A TMP-B300 vízszintesen, függőlegesen, invertált irányban is rögzíthető az üzemeltetéshez. Hidrogénnél a sűrítési arány 105, a folyamatos üzemeltetés 1000 Pa előnyomásig garantált. Az egyszerű használhatóság érdekében integrált vezérlőpanellel is ellátták a fejlesztők. A szivattyú fogyasztása mindössze 180 W.

A Shimadzu Corporation honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény