FőoldalRendszerintegrátorCsővázas-kábeles konvejorrendszer
2014. november 17., hétfő ::

Csővázas-kábeles konvejorrendszer

flexiconA Flexicon Corporation bemutatta FLEXI-DISC-sorozatú, törékeny anyagokhoz ajánlott csővázas-kábeles konvejorrendszerét. A FLEXI-DISC integrált felfelé és/vagy lefelé irányú anyagmozgatásra képes egy vagy több helyről érkező alapanyagoknál, amelyeket szelektíven tárolóedényekbe, töltőgépekbe vagy egyéb feldolgozóberendezésekbe juttat

A felfelé és lefelé irányú anyagmozgatók között többféle kiviteli típus is megtalálható. Az új berendezés minden része elérhető egészségügyi és ipari előírások szerint is, automata vagy kézi vezérléssel. Mindegyik gyári tesztelésen megy keresztül, amely során bizonyítást nyer a megrendelő folyamataival való kompatibilitás is.

A FLEXI-DISC™ konvejor 10 és 15 cm átmérőjű, nagy szilárdságú polimer tárcsák segítségével mozgatja az anyagot, amelyek rozsdamentes acélhoz vagy galvanizált kábelhez vannak rögzítve. A tárcsák sima, rozsdamentes acél csővázban siklanak, amely az érzékeny alkatrészeket és anyagokat gyengéden, halkan és pormentesen továbbítja vízszintes, függőleges irányban vagy tetszőleges szögben, kis furatokon vagy mennyezetbe/falaik vájt üregeken át. A rendszer rendelkezhet egy vagy több be- és kimenettel, végezheti a továbbítást kis távolságokon vagy akár több száz méteren át.

A FLEXI-DISC™ konvejorra jellemző gyengédség alkalmassá teszi a törésre vagy romlásra fokozottan érzékeny élelmiszerek (pl. müzlik, kávék, szárított gyümölcsök, fagyasztott zöldségek, gabona- és mogyorófélék, állateledelek, fűszerek stb.) kezelésére. A nem élelmiszer jellegű termékek tekintetében elmondható, hogy a vegyszerek, ásványi anyagok, üvegszálak, pelletek stb. mind támogatottak, és megfelelnek a rendszer tudásának.

A Flexicon Corporation honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény