FőoldalRendszerintegrátorTektronix oszcilloszkópok alapvető funkciókkal
2014. június 04., szerda ::

Tektronix oszcilloszkópok alapvető funkciókkal

Már elérhetők a Tektronix által piacra dobott belépő szintű oszcilloszkópok a Conrad-nál. A TBS1000B (-EDU) sorozatú kétcsatornás oszcilloszkópok jobb tanulási élményt biztosítanak a hallgatók számára, és kiterjesztett lehetőségeket nyújtanak az alapvető kutatás-fejlesztési munkákhoz. Az új oszcilloszkópokat az eredeti, 2012. novemberi megjelenésű TBS1000 sorozat funkcióira alapozva alakították ki

Az oktatási és kutatás-fejlesztési igények kielégítése könnyen elérhető termékekkel, felszerelésekkel és összetevőkkel – mindez a Conrad Business Supplies alapvető célkitűzésének számít az elektronikai és mérnöki feladatok piacán nyújtott szolgáltatásaiban és támogatásában. E fontos új termékekkel ezek az értékek erősíthetők meg, valamint a különböző vállalkozások képzési oktatási és termékfejlesztési részlegei számára is elősegíthető a hatékonyabb és eredményesebb munkavégzés.

A TBS1000B és TBS1000B-EDU modelljeinél olyan jellegzetességek találhatók meg, mint a nagy felbontású héthüvelykes kijelző, a kétfrekvenciás számláló, illetve a 34 automatizált mérési mód. A Tektronix oszcilloszkópjai továbbá olyan nagy jelentőségű újításokat is tartalmaznak, mint az integrált oktatószoftver, valamint a nagyobb jelpontosságot szolgáló 10-szeres mintavétel valamennyi csatornán.

– Nagy örömmel vesszük fel kínálatunkba a Tektronix új belépő szintű vizsgáló- és mérőműszereit az első piaci megjelenésüktől kezdődően – jelentette ki Michael Schlagenhaufer, Product Manager, Category Business Supplies. – Az oktatási szektor létfontosságú a jövő mérnökeinek kinevelése tekintetében, hiszen ezek a mérnökök lesznek majd azon technológiai fejlesztések motorjai, amelyek mindannyiuk életét nagy mértékben befolyásolják. Pontosan ezért, a Conrad rendkívül fontos területként tekint az erre a célra szánt termékek gyors és egyszerű elérhetővé tételére.

A Conrad Electronic honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény