FőoldalRendszerintegrátorMutassa be saját felhasználói megoldását 2014-ben is!
2014. április 15., kedd ::

Mutassa be saját felhasználói megoldását 2014-ben is!

Legyen Ön az előadó! Most Ön lehet az egyike a kiválasztott előadóknak, aki 2014 legrangosabb National Instruments rendezvényének budapesti helyszínén mutathatja be saját felhasználói megoldását

Az NIDays egy sokoldalú szakmai konferencia és kiállítás, ahol a gyakorlatban mutatjuk be az automatizált tesztelést, mérésadatgyűjtést és tervezést segítő legújabb eszközöket, valamint érdekes előadások keretében tudhat meg többet a grafikus rendszertervezés újdonságairól.

Az NIDays még további 6 országban kerül megrendezésre Kelet-Közép-Európában. Ragadja meg az alkalmat és jelentkezzen Ön is előadónak! Prezentáljon az év legjelentősebb NI rendezvényén, az NIDays 2014 konferencián! Nyújtsa be pályázati anyagát az Ön által kidolgozott és legjobbnak ítélt mérési és automatizálási alkalmazásáról a grafikus rendszertervezés területén, amelyet NI termékek felhasználásával valósított meg! A részvételhez küldje el előadásának 200 szavas angol és magyar nyelvű összefoglalóját legkésőbb 2014. június 16-ig az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

A pályázati anyag letöltése

További információ a rendezvényről

Nyeremények

A kelet-közép-európai régió 7 országában megrendezésre kerülő NIDays konferenciára, és a budapesti NIDays konferenciára beérkezett pályázati anyagok közül egy-egy pályamunkát díjazunk. A pályázat nyerteseit jutalomban részesítjük.

  • A kelet-közép-európai régió 7 országából beérkezett pályázati anyagok közül a legjobb pályamunka jutalma:

1 részvételi jegy az NIWeek 2015 rendezvényre, a texasi Austinba, 2015 augusztusában. Az utazás és a szállás költségeit a National Instruments biztosítja. A repülőjegy- és szállásfoglalást a National Instruments intézi.

  • A budapesti NIDays rendezvényre beérkezett pályázati anyagok közül a legjobb pályamunka jutalma:

1 db LEGO® MINDSTORMS® EV3® robot.

A nyeremények másra át nem ruházhatók, valamint más nyereményre és készpénzre nem válthatók át.

Várjuk jelentkezését, hogy előadóként üdvözölhessük Önt az NIDays 2014 kelet-közép-európai rendezvénysorozatán!

Üdvözlettel,
National Instruments Hungary

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény