FőoldalRendszerintegrátorVektorjel analizátor-generátor már 200 MHz-en
2014. március 27., csütörtök ::

Vektorjel analizátor-generátor már 200 MHz-en

A National Instruments NI PXIe-5646R jelű vektorjel analizátor-generátora 200 MHz-es RF sávszélességével ideális a legkorszerűbb vezeték nélküli szabványok, például az IEEE 802.11ac, a 160 MHz-es WLAN és az LTE Advanced tesztelésére. A vektorjel analizátor-generátor nyílt szoftverével fejleszthetőek többek között csatorna-szimulátor rendszerek, rádiófrekvenciás prototípusok és testreszabott, valósidejű jelfeldolgozással rendelkező spektrumelemző alkalmazások is

Az NI vektorjel analizátor-generátorok felhasználó által programozható FPGA-val kiegészítve egyesítik a vektorjel-analizátorok és a vektorjel-generátorok képességeit, így valós időben képesek rádiófrekvenciás jelek generálására és feldolgozására. Az FPGA sebességét, determinisztikus programozhatóságát és a párhuzamos jellegű működését kiaknázva teljesítményerősítők kivezérlésének vizsgálatainál például a tesztelési sebességet sikerült akár tízvagy százszorosára is növelni. Az NI LabVIEW RIO architektúrára épülő vektorjel analizátor-generátor a programozhatóság rugalmasságát a legújabb rádiófrekvenciás áramkörökkel ötvözve forradalmasítja a mobiltechnológiai teszteket. 250 millió minta/másodperces mintavételi frekvenciájával az NI PXIe-5646R komplex mintavételi sávszélessége 200 MHz, ami több mint nyolcszorosa a normál LTE átviteli keretek adatsebességének. Mindezeknek köszönhetően a vektorjel analizátor-generátor különösen alkalmas a legkorszerűbb tervezési és tesztelési eljárások, például digitális előtorzítás vagy burkolódetekor megvalósítására.

Az NI PXIe-5646R „lelke" a LabVIEW rendszertervező szoftver, amely ideális fejesztőkörnyezet összetett tervezési és tesztelési problémák megoldására.

Az NI kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény