FőoldalRendszerintegrátorIpari ethernet média konverterek
2014. március 18., kedd ::

Ipari ethernet média konverterek

Az Advantech ipari ethernet média konverterei kompakt és robosztus berendezések, melyeket a Gigabit Ethernet vagy a Fast Ethernet hálózatok Gigabit vagy ethernet száloptikás hálózatokra való konvertálására terveztek, mely a digitális ethernet jelek optikai jelekre való konvertálásával valósul meg. Az Advantech kifinomult ipari technológián keresztül biztosítja az ethernet média konverterek megbízhatóságát bármilyen gigabit ethernet vagy gyors ethernet megoldások esetén

Az Advantech ventilátor nélküli panel számítógépeit zajmentes és alacsony fogyasztással járó működésre tervezték. Ez a kiváló tervezés támogatja a több ujjas kezelést, ezáltal a működtetés egyszerűbb, a szoftverfejlesztők lehetőségei szélesebbek, a biztonságot pedig még inkább ellenőrzés alatt lehet tartani.

A PPC-4150W egy új generációs panel PC 15,6 hüvelykes, széles képernyővel és PCT kapacitív, több ujjas kezelést is támogató panellel. Az új technológia a könnyen kezelhetőség élményét nyújtja, a felhasználók pedig különböző szoftverekkel növelhetik a kijelző védelmét. A lapos érintőképernyő egyszerű, kényelmes használatot és tisztítást tesz lehetővé. A praktikus ventilátor nélküli kivitel és az Intel Atom D2550 processzor a PPC-4150W modellt rendkívül megbízhatóvá teszi még kíméletlen környezetekben történő használatkor is. A 4 db dual GbE LAN soros port, az 5 db USB port és a GPIO csatlakozó segítségével a berendezéseket könnyű összekötni és más gépekbe integrálni.

Az Advantech többfunkciós panel számítógépei nagymértékben kiterjeszthetőek és támogatják a nagy számítási teljesítményt is. A nagy teljesítményű processzornak és a vékony váznak köszönhetően gyakorlatilag bármilyen területre beszerelhetők. Ezek a többfunkciós panel számítógépek felhasználóbarát kezelőfelületükkel nagyszerűen befogadói lehetnek az információs eszközöknek.

A PPC-6170 egy panel PC Intel Core i3/i5 vagy Celeron processzorral és egy 17 hüvelykes, színes TFT LCD panellel. Rendkívül nagy számítási teljesítmény, modulos kivitel, kiváló csatlakoztathatóság, valamint négy további GbE port jellemzi, ezzel ideális megoldást jelent a gép látás piaca számára. Felhasználóbarát kezelőfelülete kiváló befogadója lehet az információs eszközöknek. Két expansion slot, két merevlemezt támogató Intel RAID, valamint egy szigetelt RS-232/422/485 port teszi a PPC-6170 modellt rendkívül megbízhatóvá és ideális megoldássá számos alkalmazási területen.

Az Advantech honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény