FőoldalRendszerintegrátorAz önvezető autó forradalmasítja a mobil munkavégzést
2014. február 20., csütörtök ::

Az önvezető autó forradalmasítja a mobil munkavégzést

A Regus a Rinspeed autóipari vállalattal együttműködve dolgozik egy új önvezető koncepcióautó, az XchangE fejlesztésén, amelyet márciusban mutatnak be a Genfi Autószalon keretében. A jármű terve összhangban áll a Regus filozófiájával, amely támogatja a hatékony munkavégzés lehetőségét az irodán kívül

Az XchangE két első ülése hátrafordítható, így kialakítható egy négyszemélyes, mobil munkavégzésre és megbeszélésekre alkalmas tér. Az autó fejlett technológiai rendszere lehetővé teszi az utasok számára, hogy utazás közben is kapcsolatban maradjanak cégükkel, így például a dugóban ülve, a hátsó ülésről tartsák meg prezentációjukat.

Az eredmény egy kényelmes mobil iroda, amely akár a repülőtérig araszoló forgalomban töltött időt is képes hasznos munkaidővé változtatni. Az önvezető autó nagyobb rugalmasságot kínál az üzletembereknek munkarendjük kialakításához, hiszen a napi feladataikat útban hazafelé is befejezhetik, így kevesebb munkát kell hazavinniük a családdal töltött idő rovására.

Az XchangE fejlesztésében való közreműködés egyike a Regus számos újításának a rugalmas munkavégzés területén. A Regus Express projekt keretében bárki számára elérhető üzleti létesítmények és munkaterek épültek az autópályák és forgalmi csomópontok mentén, többek között vasútállomásokon, autópálya-pihenőkben és próbaüzemként a berlini Shell benzinkutakon is.

„A Regus már régóta dolgozik azon, hogy megalkossa a jövő munkamódszerét, amelynek révén az eddig kihasználatlan idő is értékes munkaidővé válhat. Az üzletemberek egy része már most is dolgozik útközben, ezt nemsokára pedig már autóban ülve is megtehetik. Egy tanácsadó vagy területi képviselő produktív munkával töltött ideje akár napi 7-8 órára is nőhet a vezető nélküli jármű, valamint a Regus útmenti munkatereinek és belvárosi üzleti központjainak használatával" – mondta Andre Sharpe, a Regus globális termék- és üzletfejlesztési igazgatója.

Frank M. Rinderknecht, a Rinspeed Inc. alapítója és elnök-vezérigazgatója hozzátette: „Az önvezető autók esetében a sofőröknek nem kell figyelniük az utat, így sokkal hasznosabban is tölthetik az idejüket. A rugalmas és hatékony munkavégzés területén szerzett szakértelme révén a Regus ideális partner számunkra az új koncepció fejlesztésében."

A Rinspeed honlapja

A Regus honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény