FőoldalRendszerintegrátorIntelligens gépek fejlesztése
2013. december 04., szerda ::

Intelligens gépek fejlesztése

Online szeminárium sorozat a National Instrumentstől december 9. és 13. között

A 2013.12.09 - 13. közötti online szeminárium sorozaton technikákat és tippeket mutatunk be gyártóberendezések monitorozásának és energiahatékonyságának optimalizálására, valamint intelligens berendezések tervezésére. A résztvevők között egy 200.000 Ft értékű online tanfolyamot sorsolunk ki*.

Intelligens gépek: a beágyazott vezérlés és monitorozás eszközei a gyártó berendezések új generációját keltik életre - 2013. december 9.

10:00-11:00, ismétlés: 14:00-15:00
Az online szemináriumon bemutatjuk azokat a kihívásokat, amelyekkel a gépgyártók napjainkban szembesülnek, majd jól bevált módszereket és megoldásokat mutatunk be, amelyek segítségével az innovatív szakemberek előnyre tehetnek szert a piaci versenyben. Választ kaphat arra a kérdésre, hogy mennyire befolyásolja a grafikus rendszertervezés és a személyre szabható, kész megoldást nyújtó hardver a tervezési folyamatot és annak sikerességét.

Növelje a gépi pontosságot és a flexibilitást a képfeldolgozás és mozgásvezérlés szoros integrációja által! - 2013. december 10.

10:00-11:00, ismétlés: 14:00-15:00
A képfeldolgozás és a fejlett mozgásvezérlés kulcsfontosságú tényezők a gép-automatizálás területén. E két komponens segítségével növelheti a teljesítményt és hatékony, modern berendezéseket építhet. A képfeldolgozó és mozgásvezérlő komponensek szoros integrációjával a vezető gépgyártók tovább differenciálhatják rendszereiket és intelligensebb berendezéseket készíthetnek. Online szemináriumunk összefoglalja a képfeldolgozás és mozgatás integrációjának módszereit, kihívásait és a legfontosabb vele járó előnyöket.

Intelligensebb gépek 3D képfeldolgozással: a 3D képalkotás eszközei és technikái az NI LabVIEW-ban - 2013. december 11.

10:00-11:00, ismétlés: 14:00-15:00
Mérnökök és kutatók egyaránt használnak 3D megjelenítési technológiákat a komoly kihívást jelentő feladatok megoldására az élelmiszergyártás, orvosi képalkotás, autonóm robotika és gyártóipar különböző területein. Előadásunkon keresztül bepillantást nyerhet a sztereó képalkotás, a lézeres háromszögelés, valamint az NI LabVIEW szoftver 3D ábrázolást támogató megoldásainak világába.

NI SoftMotion: a teljesen újrakonfigurálható mozgásvezérlő rendszer által nyújtott előnyök bemutatása - 2013. december 12.

10:00-11:00, ismétlés: 14:00-15:00
A nagy teljesítményű berendezések gyakran különleges vezérlő algoritmusokat, valamint a szenzorok és képfeldolgozó rendszerek fejlett szinkronizációját igénylik. Az online szemináriumból kiderül, hogyan hozhat létre speciális, nagy teljesítményű rendszereket az NI SoftMotion segítségével, mindezt sokkal hatékonyabban, mint a hagyományos módszerek bármelyikével.

A robotika szerepe az intelligens gépek területén - előadás a National Instruments partnerétől - Előadó: Alexander Kempf, ImagingLab GmbH (angol nyelvű előadás) - 2013. december 13.

10:00-11:00, ismétlés: 14:00-15:00
Egy gyártási rendszert úgy kialakítani, hogy az könnyedén igazítható és átállítható legyen egy új termék vagy a megrendelőtől függő, új termékvariáns gyártásához, komoly erőfeszítéseket igényel a gyártóberendezések tervezésekor. Az előadáson megismerheti azokat az eszközöket, melyek segítségével robot rendszereket integrálhat a vezérlési architektúrába, valamint azt is megtudhatja, hogyan használhatja ki legjobban a grafikus rendszertervezés nyújtotta lehetőségeket komplex, robot-orientált alkalmazások fejlesztése során.

Kérjük, továbbítsa meghívónkat mindazok részére, akik számára érdekes lehet az online előadásainkon való részvétel.

Regisztráció

* A nyereményjátékban történő részvételi feltételekhez kattintson ide.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény