FőoldalRendszerintegrátorModuláris, alacsony feszültségű áramelosztó rendszer
2013. december 04., szerda ::

Moduláris, alacsony feszültségű áramelosztó rendszer

Az RS Components a Schneider Electric könnyen telepíthető és bővíthető Acti 9 sorozatú áramelosztó rendszerével egészítette ki kínálatát

Az Acti 9 sorozat egy alacsony feszültségű eszközökből – megszakítókból, védőrelékből, ipari kapcsolókból és fogyasztásmérőkből – álló nagy teljesítményű moduláris rendszer. A rendszer kialakításánál fogva központi védelmet biztosít a karbantartás és a működés során, még az épületfelügyelet és a panelgyártás terén előforduló legnagyobb igénybevételt jelentő hálózatok és környezetek esetén is.

A rendszerben alkalmazott speciális technológiáknak és funkcióknak köszönhetően a telepítés biztonságosabban, hatékonyabban és egyszerűbben elvégezhető. A VisiSafe™ funkció folyamatosan garantálja a szabályozott áramkör biztonságát, függetlenül az esetleges túlfeszültségtől, az elhasználódástól vagy a kezelő gyakorlottságától. Az Acti 9 megszakító II. érintésvédelmi osztályú előlapja az ipari szabványnál kétszer nagyobb távolságot biztosít a megszakító felületei és belső alkatrészei között.

A hatékonyság optimalizálására tervezett VisiTrip™ funkció észleli a hálózat egyes hibáit, ami az üzemszünetek időtartamának minimálisra csökkentése érdekében gyors diagnózist és javítást tesz lehetővé, így garantálja a szolgáltatás magasabb fokú folytonosságát és az elektromos ellenálló-képességet, aminek például a kórházak és adatközpontok kritikus tápellátási alkalmazásainak esetében különösen nagy jelentősége van.

Az Acti 9 leegyszerűsíti az épületek és ipari létesítmények végső elosztási műveleteit, ezáltal rugalmas, skálázható rendszert biztosít, ami az új telepítési előírásokhoz és az építmény változó igényeihez egyaránt képes alkalmazkodni. Az Acti 9 miniatűr megszakítói megfelelnek az IEC/EN 947 IEC/EN 947 és az IEC/EN 898 előírásainak. A rendszer telepítése és működtetése egyszerű: a kábelezés a kettős kivezetésű csatlakozásnak és az akár 50 százalékkal kisebb vezetékmennyiségnek köszönhetően biztonságosabb és könnyebb. Az ergonomikus felhasználói felület jobb olvashatóságot biztosít, az IP2-B rögzítőzárak pedig biztonságos csatlakozást tesznek lehetővé. A rendszerhez célirányos tartozékok széles skálája érhető el, például lakatrendszer, elágazóblokk és plombálható csatlakozóburkolatok.

Az Acti 9 közvetlenül megvásárolható az RS-nél, akár másnapi szállítással.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény