FőoldalRendszerintegrátorMinden helyzetben stabil 24 V!
2013. június 19., szerda ::

Minden helyzetben stabil 24 V!

A TCL024-124DC leválasztott DC/DC modul még erősen ingadozó bemeneti feszültségből is képes stabil 24 V-ot előállítani

A DC/DC modulok többsége vagy step-down(buck) vagy step-up (boost) kategóriákba sorolható. Azonban vannak olyan modulok, melyek a bemeneti feszültségtől függően mindkét módban képesek működni. Más szavakkal, ha a bemeneti feszültség kisebb, mint a kimeneti feszültség, akkor a modul step-up módban működik, ha nagyobb, akkor step-down módban.

Előnyök/Jellemzők:

  1. DIN sínre szerelhető ipari tápegységek
  2. széles bemeneti feszültségtartomány, típustól függően 9,5-18 VDC vagy 18-75 VDC
  3. 5, 12 és 24 V kimeneti feszültségű típusok
  4. szabályozható kimeneti feszültség
  5. csekély kimeneti hullámosság és zaj
  6. rövidzár és túlterhelés védelem
  7. működési hőmérséklettartomány -10 és +70 °C között
  8. nemzetközi biztonsági engedélyek
  9. kompakt, önkioltó műanyag ház, UL 94V-0
  10. panelre/falra szereléshez tartozék műanyag adapter

Ebbe a kategóriába tartozik a SOS electronic raktárkészletének újdonsága, a TCL024-124DC modul is. Ez egy kapcsolóüzemű, DIN sínre szerelhető tápegység 24 V DC kimeneti feszültséggel, amely rendkívül széles, 18-75 V DC bemeneti feszültségtartományban képes működni. A széles bemeneti feszültségtartomány már önmagában is hasznos, de számos alkalmazásnál még előnyösebb, hogy a bemeneti feszültség ingadozhat a kimeneti feszültség (24 V) alatti és feletti értékek között, a kimenet mégis stabil marad. A TCL-DC sorozat felépítését tekintve leválasztott kapcsolóüzemű tápegység, ezért lehetővé teszi a terhelés, bemeneti erősítő, mérőműszer, stb. galvanikus leválasztását.

A sorozat tagjai közt 6 különböző, 12 és 60 W közötti kimenő teljesítményű típus található. Részletekkel a TCL-DC sorozat adatlapja szolgál. A TracoPower weboldalán beszerelési útmutató és számos bizonyítvány található.

A TCL-DC sorozat számos jellemzőjében hasonló a TCL sorozathoz, melyet a "A TracoPower TCL tápegységei akár 600W teljesítményt is garantálnak" című cikkben mutatott be a SOS electronic.

Érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

A SOS electronic kacsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény