FőoldalRendszerintegrátorHAMMOND 1553TT – a női kezekbe is illő billentyűzet és kijelző
2013. június 17., hétfő ::

HAMMOND 1553TT – a női kezekbe is illő billentyűzet és kijelző

A Hammond 1553 kézi műszerdobozai kisebb rokonokkal gyarapodtak

A kijelző és billentyűzet számára is elegendő hellyel rendelkező 1553T sorozatot nemrégiben mutatták be a "HAMMOND 1553T műszerdobozok – kézbeillő képernyő és billentyűzet" című cikkben. A 1553T műszerdoboz ideális számos méretesebb készülékhez, de valószínűleg sok olyan is akad, amelyekhez egy kicsit túl nagy. Ezért a Hammond cég kisebb típusokkal bővítette ezt a sorozatot, melyeket „TT"-vel jelöl, pl. 1553TT. A TT változat gyakorlatilag megegyező tulajdonságokkal rendelkezik a T változathoz képest, csak a hossza 4,5 cm-el (és ezzel arányosan minden más mérete is) kisebb. A néhány centis különbség nem tűnik nagynak, de az eredmény egy sokkal kisebb, kiválóan kézbe illő műszerdoboz. A méretbeli különbségek a képen jól láthatók.

Ezért a kisebb méreteknek köszönhetően a TT változat a kisebb kijelzővel szerelt és kevesebb belső helyet igénylő berendezésekhez is alkalmas. A 1553TT sorozat fekete és világosszürke színben, továbbá elemtartóval vagy anélkül is kapható. A kisebb hely miatt a TT változatban csak 2 db AA méretű elemnek van hely, ami elegendő, hiszen a kisebb berendezéseknek általában kisebb a fogyasztása is. Mind a 4 változatot felvette állandó kínálatába a SOS electronic, részletrajzok és 3D nézetek az egyes típusok adatlapjában találhatók. A Hammond weboldalán még CAD fájlok és 3D modellek is megtalálhatók.

Bármely HAMMOND termékkel kapcsolatos érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

Előnyök/Jellemzők:

  1. ergonomikus kézi műszerdobozok 2 méret változatban
  2. elegendő hely kijelző és billentyűzet számára
  3. anyaga UL94-V0 osztályú önkioltó ABS
  4. sárgaréz perselyek
  5. elemtartóval is kapható
  6. tartozék elemérintkezők
  7. 1 vagy 2 végzáró lappal
  8. IP54-es védettség
  9. Világosszürke (RAL7035) vagy fekete (RAL9011) színben
  10. tartozék csavarokkal

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény