FőoldalRendszerintegrátorMutassa be saját felhasználói megoldását az NIDays konferencián!
2013. június 14., péntek ::

Mutassa be saját felhasználói megoldását az NIDays konferencián!

Küldje el előadásának összefoglalóját július 1-ig és nyerje meg a LEGO MINDSTORMS EV3 robotot, vagy egy utat Austinba, az NIWeek 2014 rendezvényre!

NIDays 2013 Budapest 2013. november 5.

Az NIDays egy sokoldalú szakmai konferencia és kiállítás, ahol a gyakorlatban mutatjuk be az automatizált tesztelést, a mérésadatgyűjtést és a tervezést segítő legújabb eszközöket, valamint érdekes előadások keretében tudhat meg többet a grafikus rendszertervezés újdonságairól.

Legyen Ön az előadó!

Most Ön lehet az egyike a kiválasztott előadóknak, aki 2013 legrangosabb National Instruments rendezvényének budapesti helyszínén mutathatja be saját felhasználói megoldását! Az NIDays még további 7 országban kerül megrendezésre Kelet-Közép-Európában. Ragadja meg az alkalmat és jelentkezzen Ön is előadónak! Prezentáljon az év legjelentősebb NI rendezvényén, az NIDays 2013 konferencián! Nyújtsa be pályázati anyagát az Ön által kidolgozott és legjobbnak ítélt mérési és automatizálási alkalmazásáról a grafikus rendszertervezés területén, amelyet NI termékek felhasználásával valósított meg! A részvételhez küldje el előadásának 200 szavas angol és magyar nyelvű összefoglalóját legkésőbb 2013. július 1-ig az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

Nyeremények

A kelet-közép-európai régió 8 országában megrendezésre kerülő NIDays konferenciára, és a budapesti NIDays konferenciára beérkezett pályázati anyagok közül egy-egy pályamunkát díjazunk. A pályázat nyerteseit jutalomban részesítjük.

A kelet-közép-európai régió 8 országából beérkezett pályázati anyagok közül a legjobb pályamunka jutalma:

1 részvételi jegy az NIWeek 2014 rendezvényre, a texasi Austinba, 2014 augusztusában. Az utazás és a szállás költségeit a National Instruments biztosítja. A repülőjegy- és szállásfoglalást a National Instruments intézi.

A budapesti NIDays rendezvényre beérkezett pályázati anyagok közül a legjobb pályamunka jutalma:

1 db LEGO MINDSTORMS EV3 robot.

(A nyeremények másra át nem ruházhatók, valamint más nyereményre és készpénzre nem válthatók át.)

Az NIDays 2012 Esettanulmányi Verseny győztes pályázatai

A tavalyi NIDays konferencián előadott leginnovatívabb felhasználói megoldásokból esettanulmányok készültek, amelyek megtalálhatóak az ni.com/casestudies weboldalon. Olvassa el az NIDays 2012 konferencia nyertes esettanulmányait!

A nyertes pályázat Magyarországon: Egyedi automatizált tesztrendszer fejlesztése Formula Student versenyautóhoz NI hardverek és szoftverek felhasználásával - Scherer Balázs, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

A nyertes pályázat Kelet-Közép-Európában: Hardware-in-the-Loop (HIL) teszter fejlesztése vonatokban használt elektromos meghajtó fokozat vezérlőjének (ECU) teszteléséhez, NI PXI Express és CompactRIO felhasználásával - Jan Švanda, ŠKODA ELECTRIC a.s. (Cseh Köztársaság)

A legjobb felhasználói megoldások gyűjteménye a grafikus rendszertervezés területén Kelet-Közép-Európából

A kiadványban a tavalyi NIDays konferenciára beérkezett legnagyszerűbb kelet-közép-európai felhasználói megoldásokat gyűjtöttük össze. Az itt olvasható esettanulmányok a legújabb generációs technológiák felhasználásával készült megoldásokat mutatják be a grafikus rendszertervezés területén, amelyet NI termékek felhasználásával valósítottak meg. Tekintse meg a gyűjteményt itt!

További információ

Amennyiben kérdése merülne fel a pályázati felhívással kapcsolatban, írjon e-mailt Svantner Évának (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy hívja őt a (06-1) 4811-413-as telefonszámon.

Várjuk jelentkezését, hogy előadóként üdvözölhessük Önt az NIDays 2013 kelet-közép-európai rendezvénysorozatán!

Üdvözlettel,

National Instruments Hungary

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény