FőoldalRendszerintegrátorRack-megoldások kkv-k számára
2013. május 30., csütörtök ::

Rack-megoldások kkv-k számára

A Schneider Electric bemutatta az APC NetShelter SV rackszekrény családot, mely iparági szinten elismert tervezésen alapul. A vállalat a többféle méretben kapható, és az alapvető rack kiegészítőkkel zökkenőmentesen integrálható megoldást olyan igényekre optimalizálta, mint a kis- és középvállalkozások informatikai rendszerei, illetve a kolokációs adatközponti környezetek

Az APC NetShelter SV legfontosabb jellemzői közé tartozik, hogy zökkenőmentesen integrálható a rack PDU és kábelrendező megoldásokkal, amelyek szerszám nélkül felerősíthetők a rackszekrény hátuljában, így nem foglalják el a belső moduloknak fenntartott helyet. A függőleges rögzítő sínek pedig szabadon beállíthatók, amivel a rackszekrények a legtöbb IT alkalmazáshoz testre szabhatók. Garantált a termék kompatibilitása, mivel a kiegészítők beépítését gyártótól függetlenül lehetővé teszik a hátsó rögzítő elemek, amelyek minden EIA-310 szabványnak megfelelő, 19 hüvelykes berendezéssel kompatibilisek. A NetShelter SV paletta ezen felül többféle szélességben és mélységben elérhető, hogy megfeleljen bármilyen berendezés speciális követelményeinek. A modell alapfelszereltségéhez tartozik a kábelek átvezetésére is alkalmas tető, a leszerelhető oldalpanelek, valamint a mozgatást segítő kerekek és a szintbeállító lábak.

Az APC NetShelter SV a Schneider Electric teljes rackszekrényeket és rendszereket kínáló portfóliójának része. A palettán megtalálható megoldások bárhol és bármikor lehetővé teszik az informatikai eszközök telepítését, ezzel helyet, költséget és munkát takarítanak meg az informatikai és egyéb területeken is. Továbbá a Schneider Electric Small IT Solutions Designer megoldásával a hálózati szekrények és szerverszobák tervezése során egy konfigurátor nyújt segítséget a hálózati rendezőkbe és szerverszobákba szánt berendezések egyedi összeállításában.

Az APC NetShelter SV rackszekrény család honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény