FőoldalRendszerintegrátorKompakt IP biztonsági kamerák költséghatékonyan
2013. május 02., csütörtök ::

Kompakt IP biztonsági kamerák költséghatékonyan

A Schneider Electric bemutatta új Pelco Sarix IL10 sorozatú, kisméretű box- és dómkameráit, melyek a 2013 során bevezetésre kerülő ötven új, Sarix IP kameracsalád első tagjai. A nagyfelbontású, hálózatra csatlakoztatható IP-kamerák költséghatékony, videó-alapú biztonsági megoldást nyújtanak a kis- és középvállalatok számára. A Pelco videótermék-kínálata révén a Schneider Electric világszerte vezető szerepet tölt be a videó-alapú biztonsági rendszerek tervezése, fejlesztése és gyártása terén

A Pelco Sarix IL10 sorozat négy modellje ideális számos beltéri alkalmazási területhez. Az IP-kamerákkal kiváló minőségű, színes HD felvételek készíthetők, az integrált, rögzített fókusztávolságú objektív pedig pontos fókuszálást és egyszerű telepítést tesz lehetővé. A Sarix IL10 modellek további jellemzői:

  • Kényelmes tápellátás: a PoE-modellek egyszerűen megtáplálhatóak a PoE-kompatibilis hálózati switchekbe vagy tápegységekbe, így nincs szükség külön tápellátásra és kábelezésre. A 24 VAC-modellek olyan helyen telepíthetők, ahol már van kialakított 24 VAC-tápellátás.
  • Webes felület: a távoli beállítás és felügyelet egyszerűen kezelhető a webböngészők segítségével. A felhasználók könnyedén, egy lépésben konfigurálhatnak olyan kamerabeállításokat, mint a szín, expozíció, villogásvezérlés és adatfolyam-továbbítás. A felhasználók akár egy kattintással JPEG-képeket készíthetnek az élőképről dokumentálás, pozicionálás és eseményrögzítés céljából.
  • Videófolyamok: a kamerák két párhuzamos videófolyamot támogatnak, amelyek H.264 formátumba tömöríthetők, lehetővé téve a folyamok optimalizálását a legjobb minőség, illetve a sávszélesség/tárhely hatékony kihasználása közötti egyensúly megteremtésének érdekében. A kamerák emellett támogatják a szövegmegjelenítést a képen, például az időt, a dátumot és a kamera nevét.
  • Kompatibilis rendszerek: a modellek egyszerűen csatlakoztathatók a Pelco IP- és hibrid videórendszereihez, illetve a más külső VMS rendszerhez a Pelco APIvagyaz ONVIF Profile S szabvány segítségével.

„Kutatási és fejlesztési törekvéseink keretében kiemelten összpontosítunk az IP-szolgáltatásokra és -technológiákra, hogy olyan nyílt, IP-alapú megoldásokat kínáljunk ügyfeleink számára, amelyek megfelelnek a folyamatosan fejlődő biztonsági követelményeknek" – mondta Spilkó József, a Schneider Electric magyarországi leányvállalatának vezérigazgatója.

A Pelco Sarix IL10 kamerák honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény