FőoldalRendszerintegrátorEllenőrizze berendezései biztonságát!
2012. december 12., szerda ::

Ellenőrizze berendezései biztonságát!

A VA588 multiméter szigetelési ellenállást is mér 50 – 1000 V-on, így lehetővé teszi számos eszköz vagy villamos szerelés ellenőrzését

A lehetőség különböző berendezések szigetelési ellenállásának mérésére nagyon hasznos és gyakran alkalmas egy kezdődő probléma időben történő feltárására – hamarabb, mint ahogy az hibás működés vagy sérülés formájában feltűnne. Bár a VA588 nem vált ki egy drága professzionális vizsgáló műszert, de képes megbízhatóan feltárni egy csökkent szigetelést, ezzel jelentősen javítva a munkahely biztonságát.
A VA588 szó szerint kettő-az-egyben megoldást képvisel. A választható 50-100-500-1000 V-os mérési feszültségű szigetelési ellenállás mérő mellett egy megbízható automata méréshatárváltós multimétert is nyújt, max. 5000-es kijelzéssel. Mivel a szigetelési ellenállás karakterisztikája a legtöbb esetben nem lineáris, a magasabb feszültségen történő mérés sokkal közelebb áll a valósághoz, mint a szokványos 0,5-3 V-os feszültségű multiméteres mérés esetén. A VA588 egy beépített DC/DC modul segítségével állítja elő a mérőfeszültséget és a mérőkörön átfolyó áramból számítja ki a szigetelési ellenállás értékét.

A VA588 olyan további hasznos funkciókkal is rendelkezik, mint valódi effektív érték mérés (true RMS), váltóáram mérése 0,1 µA felbontással, 51 szegmenses analóg sávkijelzés valamint lineáris és digitális jelek frekvenciájának mérése. Hasznos lehet még az auto-off funkció ki/bekapcsolásának lehetősége is.

Előnyök/Jellemzők:

  1. szigetelési ellenállás mérő és multiméter
  2. szigetelési ellenállás mérése 50 – 1000 V feszültségen
  3. max. 5000-es kijelzés
  4. VAC és VDC mérése 1000 V-ig
  5. DC pontosság 0,1%
  6. 0,1 µA felbontás váltóáramnál
  7. valódi effektív érték mérés (true RMS)
  8. kijelző háttérvilágítás
  9. választható auto-off vagy folyamatos üzem
  10. CAT III/1000 V-os eszköz

A VA588 mindig megtalálható raktárkészletünkön, más V&A műszerekkel kapcsolatos érdeklődésével pedig keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

A S.O.S. electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény