FőoldalRendszerintegrátorAz UT-15 feszültség teszter megbízható segítőtárs lehet
2012. szeptember 21., péntek ::

Az UT-15 feszültség teszter megbízható segítőtárs lehet

Az UT15B és UT15C voltmérők az UNI-Trendtől hasznos eszközök a hatékony és biztonságos munkához. Robosztus felépítés, minőségi anyagok és számos funkció teszi alkalmassá ezeket a műszereket a professzionális használatra

Gyakran használt eszközeinktől különösen jó ergonómiát és kényelmes kezelhetőséget várunk. Az UT15 sorozat műszerei teljesen megfelelnek ezeknek a követelményeknek és nagyon kényelmes a használatuk. Ha ehhez még hozzátesszük, hogy az UT15-ön nem szükséges méréshatárt váltani, sőt még ki/bekapcsolni sem, akkor egy olyan eszközt kapunk, amely gyakorlatilag állandóan kész a használatra. A fő kijelző elemek LED-ek, melyek kijelzik a mért feszültséget, a fázis sorrendet (forgásirányt) és egyenáramnál a polaritást. Az UT15C ezen felül az UT15B-hez képest rendelkezik egy LCD kijelzővel, amely a mért AC vagy DC feszültségértéket mutatja. Sötétben vagy rossz fényviszonyok mellett jól jön a mérőcsúcsokat megvilágító fehér LED, mely a készülékház hátulján lévő kapcsolóval kapcsolható. Részletes leírással az UT15 használati útmutatója szolgál.

Előnyök/Jellemzők:

  1. univerzális AC/DC voltmérők
  2. robosztus és ergonomikus felépítés
  3. kijelzés LED-del, piezoval és LCD-vel (UT15C)
  4. fázissorrend (forgásirány) meghatározás
  5. folytonosságvizsgálat (0 - 400 kOhm)
  6. a tápforrás 2 db 1,5 V-os mikro (AAA) alkáli elem (tartozék)

Érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címet.

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény