FőoldalRendszerintegrátorEgyedülálló színes nyomtatástechnológia fém és műanyag jelölőkre
2012. június 13., szerda ::

Egyedülálló színes nyomtatástechnológia fém és műanyag jelölőkre

A Weidmüller piacvezető a jelöléstechnika területén, korszerű, időtálló és gyorsan installálható jelölői megoldást kínálnak erek, vezetékek, kábelek, sorozatkapcsok, készülékek és akár készre szerelt elosztóberendezések, kötődobozok jelölésére is

A különféle kialakítású jelölőrendszerek feliratozása saját fejlesztésű és gyártású jelölőgépekkel biztosított.

Legújabb fejlesztésű gép a PrintJet PRO típusú berendezés, amely egyedülálló lehetőségeket biztosít az ipari jelöléstechnikában, a hozzá tartozó jelölők és szoftverek alkalmazásával.

A nagy sebességű nyomtatási technológiának köszönhetően egy nyomtatási paranccsal akár 4.000 db jelölő feliratozása is indítható. A tintasugaras technológia 1200 dpi felbontásban képes jelölni hagyományos fekete-fehér, illetve egyedülálló módon széles spektrumú 16 millió színben is.

Több mint 200-féle jelölőt kínálunk, némely típusnál ötféle szín áll rendelkezésre. A legújabb fejlesztések a hosszú élettartam biztosítását tartották szem előtt, így elérhetők már Metallicard nevű fém jelölők (alumínium vagy nemesacél kialakításban), amelyek ellenállnak a szélsőséges környezeti hatásoknak, -40 és +100 Celsius fok között hőállóak és ellenállnak az UV-sugárzásnak, így kültéren is alkalmazhatók.

A jelölőgép számítógéppel vezérelhető egy ingyenes, minden operációs rendszerrel kompatibilis M-Print PRO szoftver segítségével. A program felhasználóbarát, a Microsoft Office alkalmazásokból jól ismert felületeken készíthetjük el a szükséges feliratokat, ábrákat és képeket. A tervezők által használt tervezőszoftverekkel (WSCAD, Eplan, OmegaCAD) kompatibilis, azokból képes importálni a szükséges feliratokat, jeleket.

A jelölőgép kialakításánál a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat tartottuk szem előtt, amelyek érvényesek a jelölőkre és a jelölést biztosító festékanyagra is. Nincs a környezetet és egészséget veszélyeztető káros anyag kibocsátás, mert egy vízbázisú festék kerül a jelölőkre.

A Weidmüller szervizhálózata biztosítja a rendszeres karbantartást, meghibásodás esetén az azonnali rendelkezésre állást, cseregép biztosítását.

A jelölés folyamata nem igényel külön szakképesítést. Gyors, megbízható, korszerű és időtálló jelölési rendszer. Azokon a területeken, ahol követelmény a készülékek, berendezések és egyéb hálózati eszközök, csatlakozási pontok időtálló jelölése, a Weidmüller rendszere megoldást biztosít.

A Weidmüller honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény