FőoldalRendszerintegrátorÚj, nagyteljesítményű MFP a Ricoh-tól
2012. április 24., kedd ::

Új, nagyteljesítményű MFP a Ricoh-tól

A japán Ricoh jövőbe mutató megoldásokkal felszerelt új Aficio MP C4502 és MP C5502 modelljei elsősorban a nagy nyomatszámot generáló irodák számára kínálnak költséghatékony és környezetbarát megoldást

A Ricoh a holnap irodai dokumentumkezelési megoldásait teszi elérhetővé a jelenben. A vállalat új nagy teljesítményű nyomtatói szinte együtt gondolkodnak a felhasználóval és a magas hatékonyságú, gyors munkamenet mellett intelligens megoldásaiknak köszönhetően gazdaságos működést tesznek lehetővé, mind a felhasznált energia, mind a felhasznált tinta és papír tekintetében. A hatékonyság mellett az új készülékek a biztonságos adatkezelés igényeinek megfelelő titkosítási szolgáltatásokat kínálnak, kiváló ár/érték aránnyal büszkélkedhetnek, továbbá fejlett személyre szabási funkciókkal rendelkeznek.

Nagy sebességű nyomtatás és dokumentum szkennelés
Az MP C4502SPDF /MP C5502SPDF modelleknél az egyutas kétoldalas technológia teszi lehetővé a nagy sebességű dokumentum szkennelést, továbbá a szkennelt dokumentumok előnézeti képe megtekinthető az átvitel előtt, amivel jelentősen csökken a hibás továbbítások száma. A nyomtatás hatékonyságát javítja az automatikus munkatovábbító funkció, amely átugorja azokat a hibás nyomtatási munkákat, amelyek blokkolják a nyomtatási sort.

A működési adatok automatikus gyűjtése
A hatékonyságot növelő megoldások mellett az új modellek olyan Ricoh@Remote nevű szoftverrel is rendelkeznek, amelyek gyűjtik a működési adatokat, ezáltal lehetővé téve a hatékonyabb eszköz menedzsmentet és az automatikus toner rendelést. Mindkét készülék rendkívül felhasználóbarát.

Perszonalizálható beállítások
Az állítható kezelőpanelen el lehet tárolni a felhasználó személyre szabott beállításait, az integrált USB/SD foglalat pedig lehetővé teszi a külső forrásról történő nyomtatást. A professzionális színvonalú dokumentumok készítését az 1 000 és 3 000 lapos tűzős, és a 2 000 lapos füzetkészítő finiserek biztosítják. A lefűzhető dokumentumok készítését pedig a 23vagy 4lyukas lyukasztó biztosítja.

Kvótabeállítás lehetőséggel
A hatékonyság mellett a környezettudatosság fontos szempont a Ricoh irodai eszközeinek fejlesztése során. Az alacsony visszaállási idő energiatakarékos módból biztosítja a gyors bemelegedést, továbbá az új (belső) GWNX kontroller rendelkezik a felhasználónkénti kvótabeállítás lehetőséggel, mellyel egyszerűen kézben tarthatók a költségek.

Titkosítási metódusok
A maximális információ biztonságot több funkció is biztosítja. A másolásvezérlő funkció megakadályozza az illetéktelen dokumentumok másolását és az új titkosítási metódusok (AES256bi, SHA2), valamint a merevlemez titkosítás tovább növeli a biztonságot.
Az MP C4502/MP C5502eszközök a Ricoh digitális irodai eszközkínálatának legújabb tagjai. A Ricoh jelenleg a másolók, nyomtatók, szkennerek, faxok, multifunkcionális készülékek, valamint fejlett szoftvermegoldások vezető gyártója.

A Ricoh honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény