FőoldalRendszerintegrátorSzínes címkék az Epson-tól
2012. január 13., péntek ::

Színes címkék az Epson-tól

Az Epson piacra dobja új, továbbfejlesztett TM-C3400-as színes címke- és karszalagnyomtatóját, amely azonnal használatba vehető nyomatok előállítására képes. A felhasználói visszajelzések alapján továbbfejlesztett új modell gazdaságos nyomtatási módot, applikációkon belüli alkalmazhatóságot, és addicionális címkekészítő szoftvert is kínál. A TM-C3400 tartós nyomatokat biztosít 30 és 112 mm közötti szélességű médiára.

A színesben nyomtató TM-C3400 megkönnyíti a címkefelismerést, amely kulcsfontosságú lehet az olyan alkalmazási területeken, mint a karszalagfelismerés vagy az orvosi receptek beazonosítása. A teljesen kész nyomat előállításának lehetősége miatt az eszközzel spórolhatunk is, mivel nincs szükség címkeelőnyomatokra.

"Tintasugaras nyomtatóként, a TM-C3400 jó néhány előnnyel szolgál a közvetlen hőnyomtatáshoz képest. Segítségével a felhasználók tartós nyomatokat készíthetnek papírra vagy akár szintetikus anyagokra, fényes és matt felületekre is. Mindezt az Epson DURABrite Ultra pigmenttintája teszi lehetővé, amely nem mosódik vagy halványodik el akkor sem, ha folyadék éri. A tintasugaras technológia további előnye a biztonság, a közvetlen hőnyomtatásnál a közvetítő szalagok ugyanis bizalmas információt hordozhatnak, s ezek cseréjére külön figyelmet kell fordítani." - mondta el Ivan Tanev, az Epson Europe üzletfejlesztési menedzsere.

A másodpercenként 92 milliméteres sebességű és automata címkevágóval felszerelt TM-C3400 ideális eszköz lehet forgalmas munkaközegben. A rontott nyomatok elkerüléséről az Epson automata fúvókaellenőrző technológiája (AID) gondoskodik, amely érzékeli a fúvókaeltömődést, az üres pixeleket, és ki is javítja azokat.

A TM-C3400 vezérlőpanelje és csatlakoztatása is az eszköz elején helyezkedik el ezzel is megkönnyítve a kasszákban, pultokban történő használatot. Az eszköz használatba vétele egyértelmű, közvetlenül vezérelhető és állítható a futtatott alkalmazásokból.

A TM-C3400 hozzáférhető, 399.900 Ft bruttó végfelhasználói ártól.

Az Epson honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény