FőoldalRendszerintegrátorA Kingston leggyorsabb 3.0-ás USB-meghajtója HyperX stílusban hódít
2011. november 24., csütörtök ::

A Kingston leggyorsabb 3.0-ás USB-meghajtója HyperX stílusban hódít

A Kingston bejelentette a Kingston DataTraveler HyperX 3.0 megjelenését. A DT HyperX 3.0 a számítógép megszállottak, játékosok és azok számára készült, akik a lehető legjobban szeretnék kihasználni a Kingston legnagyobb tárhelyű és hipergyors USB-meghajtója nyújtotta előnyöket

A megnövelt sebesség és kapacitás lehetővé teszi az alkalmazások és a nagyméretű digitális fájlok gyors tárolását, másolását, illetve szerkesztését, HyperX stílusban.

A DT HyperX 3.0 nyolccsatornás architektúrája akár 225 MiB/s olvasási és 135 MiB/s írási sebességet biztosít USB 3.0 használata esetén. A gyors írási sebességnek köszönhetően a felhasználók időt takaríthatnak meg, hiszen közvetlenül az USB 3.0 meghajtóról is menedzselhetik a méretes fájlokat és az alkalmazásokat, a teljesítmény csökkenése nélkül.

"A számítógép megszállottak a professzionális felhasználók és tuningolók memóriájaként ismerik a HyperX modulokat. Az ő elvárásaiknak az új DataTraveler HyperX 3.0 USB-kulcs is teljes mértékben megfelel. Az extra sebességet és kapacitást kínáló tárolóeszköz ideális megoldás azok számára, akiknek egyben nagy teljesítményre és hordozható digitális könyvtárra van szükségük" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A DT HyperX 3.0 64 GiB, 128 GiB és 256 GiB kapacitású változatban kapható. A 256 GiB kapacitású pendrive körülbelül 10 Blu-Ray lemez (egyenként 25 GiB), 54 DVD (egyenként 4,7 GiB), 48 640 MP3-fájl (egyenként 4 MiB) vagy 13 473 684 különböző formázású és egyszerű grafikus elemeket tartalmazó Microsoft Word-fájl tárolására alkalmas.

A tartós és elegáns kialakítású USB-meghajtó fém és gumiborítással, valamint megerősített kulcstartónyílással rendelkezik a mindennapi használathoz. Ennek köszönhetően a felhasználók mindig magukkal vihetik, mivel könnyen kulcstartóra erősíthető vagy nyakba akasztható.

A termékhez ötéves garancia és napi 24 órában elérhető támogatás jár. A Kingston DataTraveler HyperX 3.0-val kapcsolatos további információért keresse fel a Kingston weboldalát a www.kingston.com/europe címen.

A Kingston DataTraveler HyperX 3.0 jellemzői és műszaki adatai:

  • Kapacitás1: 64 GiB, 128 GiB, 256 GiB
  • Sebesség2:
    • USB 3.0: akár 225 MiB/s olvasási és 135 MiB/s írási sebesség
    • USB 2.0: akár 30 MiB/s írási és olvasási sebesség
  • Nyolccsatornás architektúra
  • Visszamenőleges kompatibilitás: az USB 2.0 és az USB 1.1 portokkal
  • Tartós és erős kialakítás: a strapabíró fém és gumiborítás nagyobb védelmet biztosít
  • ReadyBoost támogatás
  • Méretek: 74,99×23,29×15,9 mm
  • Hőmérséklet működés közben: 0°C - 60°C
  • Tárolási hőmérséklet: -20°C - 85°C
  • Egyszerű: csak helyezze be egy USB-portba
  • Praktikus: tartós burkolat erős akasztóval
  • Jótállás: ötéves Kingston jótállás

1: A flash tárolóeszközökre megadott kapacitás egy része formázáshoz és más funkciókhoz szükséges, ezért nem alkalmas adattárolásra. További információt a Kingston flash memóriák útmutatójában talál a kingston.com/Flash_Memory_Guide webcímen
2: A sebesség a számítógép hardverétől, szoftverétől és terhelésétől függően változhat.

A Kingston honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény