FőoldalRendszerintegrátorÚj, utólag beépíthető Blaupunkt készülék iGO primo navigációval
2011. június 03., péntek ::

Új, utólag beépíthető Blaupunkt készülék iGO primo navigációval

A New York 800 egyesíti magában a pontos útvonaltervezést és a személyre szabott szórakoztatást, a felhasználóbarát és funkciókban gazdag iGO primo szoftver pedig élménnyé teszi a navigációt

Az NNG Kft., az iGO primo navigációs szoftver fejlesztője és a Blaupunkt közösen jelentette be az új New York 800 utólag beépíthető információs-szórakoztató rendszer piaci bevezetését, amely egyszerre kínál minőségi navigációt és széles körű kommunikációs lehetőségeket. Az egyre nagyobb számban megjelenő, bővíthető 2DIN autórádió-rekeszekkel kompatibilis New York 800 nemrég jelent meg Németországban, és hamarosan elérhető lesz a világ más országaiban is. Magyarországra a Blaupunkt hivatalos forgalmazóján keresztül érkezik majd a termék.

Az iGO primo a lehető legjobb választás azon felhasználók számára, akik értékelik a könnyen kezelhető és letisztult felhasználói felületen alkalmazható fejlett technológiai megoldásokat és az intuitív funkciókat. A szoftver tartalmazza a hasznos helyek (POI) prémium adatbázisát, az útkereszteződések valósághű megjelenítését, valamint az alternatív útvonalak, mint például az üzemanyag-fogyasztást mérséklő zöld útvonal választásának lehetőségét. A háromdimenziós látványosságok és városmodellek az előttünk lévő útszakasz élethű képét jelenítik meg a kijelzőn is.

Az új Blaupunkt készüléken futó iGO primo szoftver 43 európai ország térképe mellett 27 navigációs nyelvet és 11 nyelven elérhető TTS-funkciót (hangnavigáció utcanevekkel) is kínál, ezáltal a felhasználók szabadon navigálhatnak egész Európában. A New York 800 15,7 cm-es digitális kijelzőjén keresztül jól nyomon követhetők a navigáció útmutatásai, a TMC szolgáltatás révén pedig még a bonyolult közlekedési helyzetekben is dinamikusan és stresszmentesen vezethetünk. A legfrisebb térkép garancia biztosítja, hogy a készülék új tulajdonosa az első használattól számított 30 napon belül díjmentesen töltheti le a legfrisebb térképeket a www.naviextras.com oldalon keresztül.

"A New York 800 modellben fejlett és gyors hardver találkozik a mi megbízható és funkciógazdag navigációnkkal," mondta Balogh Péter, az NNG Kft. megbízott vezérigazgatója. "Ez az új készülék maximálisan kihasználja az iGO My way szoftvermotor nyújtotta lehetőségeket, a felhasználók pedig gyorsan megjelenő, éles képekben gyönyörködhetnek a műszerfalon."

Az új Blaupunkt multimédia készülék emellett változatos szórakoztatási lehetőségeket is kínál: bármely hordozható multimédia-eszköz, akár iPhone vagy iPod is csatlakoztatható hozzá. A készülék karakterét a Blaupunkt design letisztult vonalai teszik teljessé. Hamarosan érkezik a kifejezetten szakmai felhasználóknak tervezett New York 800 Truck modell, amely a haszongépjárművek igényei szerint testre szabott funkciókkal egészül ki.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény