FőoldalRendszerintegrátorA Mio öt új Spirit modellt vezet be hazánkban is
2011. május 10., kedd ::

A Mio öt új Spirit modellt vezet be hazánkban is

A Mio, a világ egyik vezető hordozható navigációs készülék-gyártója (PND - Portable Navigation Device) Magyarországon is elérhetővé tette a Spirit sorozat öt legújabb tagját: a Spirit 480, 485, 680, 685 és 687 modelleket. Az új készülékek ötvözik a minőségi navigációt, a könnyű kezelhetőséget és a stílusos dizájnt a legkorszerűbb alkalmazásokkal, hogy a mai utazók minden igényét kielégítsék

Az új sorozat 4,3 hüvelykes (Spirit 480 és 485) és 5 hüvelykes (a Spirit 680, 685 és 687) kijelzőméretben érkezik. Mindegyik készüléken elérhető a parkolási asszisztens, a gyalogos mód, a Smart Routes és LearnMe Pro funkciók, a 3D útkereszteződés nézet és a sávasszisztens, de a 687 modell hangvezérlési funkcióval, Bluetooth kapcsolattal és AV bemeneti porttal is rendelkezik.

Útvonalválasztás és útvonaltervezés
A Spirit 685 és 687 készülékek útvonalválasztási funkciója megújult: ezentúl négy különböző (a leggyorsabb, legrövidebb, legkönnyebb és leggazdaságosabb) útvonal előnézete is megtekinthető a képernyőn, hogy a felhasználónak könnyebben ki tudják választani a számukra éppen legmegfelelőbb lehetőséget. A Spirit 685 és 687 modellek további újdonsága az útpont-optimalizációs útvonaltervező, amellyel több útpontot is megadhatunk, prioritási sorrendbe tehetjük őket és szimulációs módban megtekinthetjük az útvonal előnézetét. Az útvonaltervező funkció elérhető közvetlenül a Mio készülékről, de az utazás tervezése kényelmesen elvégezhető akár az otthoni számítógépen is a MioMore programmal.

Prémium közlekedési információk előfizetési díj nélkül
A Spirit 485, 685 és 687 a beépített TMC-antennának köszönhetően ingyenes forgalmi információkkal látja a felhasználókat, akik folyamatosan figyelemmel kísérhetik a valós idejű közlekedési eseményeket. A készülékek képesek automatikusan is újratervezni az útvonalat, és a TMC-adatok feldolgozásával stresszmentes, biztonságos alternatívát kínálnak az úticél eléréséhez - előfizetési díj nélkül.

Úton
A Spirit 687 támogatja a külső AV eszközöket, így az utazók bármikor kibővíthetik a készülékek által kínált funkciók tárházát: csatlakoztathatják például a tolatókamerát is a balesetek, koccanások elkerülése érdekében. A készüléken elérhető MioMore szolgáltatások lehetővé teszik többek között a friss időjárás-információk beszerzését, valamint a Google helyi keresést is, hogy az utazók bárhol megtalálhassák a szükséges információkat.

Személyre szabott, okos navigáció
A Mio Spirit készülékek mindig megtalálják az úticélhoz vezető legoptimálisabb útvonalat. A SmartRoutes a több millió autóstól korábban összegyűjtött információk felhasználásával az utazást még gyorsabbá teszi. A továbbfejlesztett LearnMe Pro figyeli és megtanulja a felhasználó vezetési stílusát, így személyre szabott útvonalat kínál még pontosabb érkezési idővel. Az új Mio navigációs eszközökre térképek is kölcsönözhetők 3, 7 vagy 30 napra, így felhasználók a térkép megvásárlási költségének akár 80 százalékát is megtakaríthatják.

Parkolási asszisztens és gyalogos üzemmód
Az új "Parkolási asszisztens" funkció automatikusan megjeleníti a parkolóhelyek listáját, amikor a vezető az úticél 1 km-es körzetébe ér. A sikeres parkolás után gyalogos üzemmódban folytathatjuk az utat.

Fedezze fel a könnyebb utat
Mindegyik modellen elérhető az útkereszteződések valósághű, háromdimenziós megjelenítése és a sávasszisztens, amelyek a magabiztos vezetést segítik. A kulcsszavas kereső az online keresőkhöz hasonlóan működik, és a tetszőleges szó megadása után az eredményeket az aktuális helyzetünkhöz viszonyítva listázza. A QuickSpell technológia gyorsabb gépelést tesz lehetővé, miközben az elütések száma csökken.

A Mio Spirit sorozat öt legújabb tagja már Magyarországon is kapható.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény