FőoldalKonstruktőrStick a mély tanulási projektekhez
2017. szeptember 11., hétfő ::

Stick a mély tanulási projektekhez

Az RS Components bejelentette az Intel Movidius Neural Compute Stick (NCS) bevezetését, mely egy csúcstechnológiás fejlesztőeszköz, ami ultra alacsony energiafogyasztású mély tanulási projekteket tesz lehetővé. Az eszköz segítségével a fejlesztők mesterséges-intelligencia-alkalmazásokat hozhatnak létre számos eszközhöz, egy kényelmes USB alaktényezőn keresztül

A gépi tanulási és adattudományos alkalmazások területén dolgozó fejlesztőket, vállalat K+F és akadémiai kutatókat célzó Neural Compute Stick Movidius™ egy látásfeldolgozó egységet (VPU) is tartalmaz, mely osztályelső hatékonyságot biztosít, és képest nagy teljesítményű, lebegőpontos CNN-hálózatokban való üzemelésre.

A DNN-keretrendszert támogató Neural Compute Stick remekül használható ideghálózati prototípusok és gyorsítások fejlesztőeszközeként. Az USB alaktényezőjű mesterséges-intelligencia-motor lehetővé teszi a fejlesztők és kutatók számára az ideghálózat-alkalmazási projektek áthelyezését a felhő alapú szolgáltatásokból a való világba, így felgyorsítva azok teljesítményének és pontosságának megismerését. Az ideghálózati projektek gyorsan átkonvertálhatók a Movidius™ Neural Compute Compiler segítségével úgy, hogy valós idejű, mély tanulási mesterséges intelligenciaként fussanak a kompakt USB-eszközön.

Az NCS lehetővé teszi a meglévő, számítógépes keretek közé szorított platformok felgyorsítását, így elérhetővé téve a mély tanulási K+F és prototípuskészítési feladatok elvégzését egy Linux laptopon vagy bármilyen x86-alapú gazdaeszközön. Emellett a Neural Compute Platform API-jának segítségével a felhasználói alkalmazások egy beágyazott hoston futhatnak, előkészítve a célplatformot, grafikus fájlokat betöltve és konklúziókat levonva. Az NCS támogatottsága a jövőben kibővül, és olyan platformokkal is használható lesz, mint a Raspberry Pi.

A Movidius™ Neural Compute szoftverfejlesztési készletben rendelkezésre álló szoftvereszközök között megtalálható a Movidius™ Neural Compute eszközkészlet és a Movidius™ Neural Compute API. Ezek a www.developer.movidius.com weboldalon szerezhetők be.

Az Intel Movidius™ Neural Compute Stick az EMEA-országokban és az ázsiai csendes-óceáni térség országaiban rendelhető meg az RS-től.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény