FőoldalKonstruktőrBővül a járműipari csatlakozók kínálata az RS Components-nél
2014. május 19., hétfő ::

Bővül a járműipari csatlakozók kínálata az RS Components-nél

A Delphi Automotive csatlakozórendszerei, melyek most már az RS-nél is megvásárolhatók, különleges teljesítményt nyújtanak a szigetelésben és széles körű dizájnt kínálnak a járműipari piac számára

A Delphi Automotive a járműipar és a kereskedelmi járművek vezető technológiai beszállítójának termékcsaládjai közül az RS kínálatában elsőként a Delphi Weather csatlakozósorozat vált elérhetővé. A környezeti hatások ellen szigetelt elektromos csatlakozók ellenállnak az időjárás viszontagságainak, valamint a járműipari alkalmazásokban gyakran előforduló szélsőséges hőmérsékleteknek, vegyi anyagoknak és folyadékoknak. Az eszközök ónozott csatlakozókkal és különleges, szárnyas kialakítású vezetékmaggal rendelkeznek, ami lehetővé teszi a csak krimpelt csatlakoztatást, így a forrasztás szükségtelenné válik. A soros és a panelba történő beépítésre is alkalmas termékek csatlakozószigetelései és betétcsésze-tömítései három bordás, önkenő szilikonból készültek.

Az RS kínálatának másik újdonsága a Delphi Metri csomag csatlakozórendszer. A nagy teljesítményű csatlakozók szigetelt és szigeteletlen változatban is kaphatók, és kompatibilisek az olyan eljárásokkal, mint az automatizált, húzást vagy nyomást alkalmazó összeszerelés, a kétfázisú krimpelés, a nyomásmérő szelence vizsgálata, valamint az automatikus alkatrész-azonosítás és beigazítás. A nemzetközi szabványok szerint kialakított, 1,5 mm és 8 mm közötti érintkezők, és a 14–60 A áramkapacitás nagy rugalmasságot kínál az alkalmazásban. Az alacsony energiafogyasztású elektronikus áramkörökhöz és a nagy teljesítményű áramköri alkalmazásokhoz ideális megoldást nyújtó Metri csomag többek között motorokhoz, kapcsolókhoz és érzékelőkhöz kínál egyedi tervezésű direkt csatlakoztatást.

Az ezüst csatlakozófelületi bevonattal rendelkező Delphi Metri csomag csatlakozórendszerek megfelelnek a SAE® (Járműipari Mérnökök Egyesülete) J2030 számú, nagy teherbírású elektromos csatlakozókra vonatkozó szabványnak.

A Weather csomag és a Metri csomag csatlakozórendszerek megvásárolhatók az RS-nél, akár másnapi szállítással.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény