FőoldalKonstruktőrÚj, nagyteljesítményű varisztorok a TransGuard-családokban
2013. augusztus 24., szombat ::

Új, nagyteljesítményű varisztorok a TransGuard-családokban

Az AVX új varisztorokkal egészítette ki a méltán elismert TransGuard és TransGuard Automotive terméksorozatait. A saját fejlesztésű, nagy megbízhatóságú cinkoxid varisztortechnológiára épülő TransGuard terméksorozat a bővítés következtében a korábbinál sokkal szélesebb feszültség- és energiabesorolású változatokat tartalmaz immár, amely jelentősen kiterjeszti a potenciális alkalmazások körét

A gépjárműipari alkalmazásokra tervezett TransGuard varisztorok egyedi, nagy energiájú, monolit többrétegű felépítményűek, amely az elektrosztatikus kisülések, villámlások, induktív kapcsolás, járműelektronikai tranziensek és hasonló zavarok ellen kimagasló áramkörvédelmet nyújt. Az eszközök nemlineáris, kétirányú feszültség-áram karakterisztikája hasonló a back-to-back Zener-diódás elrendezésekéhez, azzal a további előnnyel, hogy áram- és energiahordozási-, valamint az elektromágneses- és rádiófrekvenciás zavarelnyomási képességük sokkal nagyobb. Az ólommentes és RoHS-kompatibilis új TransGuard varisztorok támogatják a -55 ... 125 °C működési hőmérséklettartományt.

A TransGuard varisztorok csúcsárama 2000 A, csúcs tranziensenergiájuk 12 J, szivárgási áramuk standard egyenáramú feltételek mellett minimális. Mindkét új sorozat elérhető ón-nikkel bevonatú, ólommentes és palládium-ezüst kivezetőkkel is, igényektől függően. A varisztorokat 0201 és 2220 méretkódú változatok között kínálja az AVX, illetve a radiális és axiális kivezetésű verziók is elérhetők. A 3,3 ... 85 V munkafeszültségű varisztorok számos ipari és általános elektronikai alkalmazásra ideálisak.

Az AVX honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény