FőoldalKonstruktőrÚj, közepes feszültségű MLCC-k a gépjárműipar számára
2013. június 27., csütörtök ::

Új, közepes feszültségű MLCC-k a gépjárműipar számára

A TDK-EPC bővítette kínálatát gépjárműipari besorolású MLCC termékeiből. Az új darabok közepes feszültségre, 100 ... 630 V-ra készültek és C0G hőmérsékleti karakterisztikával rendelkeznek. A CGA sorozatú új MLCC-knél elérhető kapacitás rendkívül magas ahhoz képest, amely a C0G-s alkatrészeknél megszokott, például az 5,7×5 mm befoglaló méretű IEC 5750 méretkódú (EIA 2220) MLCC névleges kapacitása 100 nF, névleges feszültsége 630 V, amely azt jelenti, hogy ebben a méretben és kapacitással jelenleg ez a világ legnagyobb névleges feszültségű MLCC kondenzátora

Az új alkatrészek a gépjárműipari követelményeknek megfelelően nagy megbízhatóságúak, rendelkeznek AEC-Q200 tanúsítvánnyal, működési hőmérséklettartományuk maximuma 125 °C. Az új MLCC-k 1005 és 5750 méretkód (EIA szerint 0402-től 2220-ig) közötti változatokban érhetők el. Az újonnan megjelent, 450 V névleges feszültségű (2012 méretkódban és felette) és 5750 méretkódú változatokkal még tovább bővült a C0G-s, közepes feszültségű MLCC-k kínálata, amely a korábbiakhoz képest is nagyobb rugalmasságot nyújt, biztosítva a változó piaci körülményeknek megfelelésre a képességet. Továbbá, speciális igény esetén egyedi kivitelű változatok (pl. 150 °C maximális üzemi hőmérséklet) gyártását is vállalja a TDK-EPC.

A C0G hőmérsékleti karakterisztikát (-55 ... 125 °C üzemi hőmérséklettartomány, 0 ±30 ppm/°C max. hőmérsékleti együttható) támogató, CGA sorozatú újdonságok a fentiek alapján nemcsak motorvezérlőkben, hanem minden olyan rendszerben alkalmazhatók, amelyeknél a nagy megbízhatóság alapkövetelmény. Ilyenek pl. a tápegységek szűrői, RC-tagjai stb.

A TDK-EPC honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény