FőoldalKonstruktőrNyerje meg a Microchip 16 bites Explorer fejlesztőkártyát!
2012. szeptember 11., kedd ::

Nyerje meg a Microchip 16 bites Explorer fejlesztőkártyát!

Az ELEKTRONET-nek köszönhetően most megnyerheti a Microchip 16 bites Explorer fejlesztőkártyát.
Az Explorer 16 Development Board kedvező árú, hatékony munkát támogató fejlesztőkártya, amelyet a Microchip kifejezetten az új, 16 bites adatszélességű, PIC24- és dsPIC33-sorozatú mikrovezérlőihez kínál

Az MPLAB ICD 2 in-circuit debuggerrel és valós idejű emulátorral támogatott fejlesztőrendszerrel a prototípusok és az alkalmazási áramkör gyorsan megtervezhető. Az Explorer 16 rendelkezik két, cserélhető plug-in modullal, amelyek a PIC24FJ128GA010, valamint a dsPIC33F128GP710 mikrovezérlők számára vannak fenntartva.
A két plug-in modulon felül a fejlesztőkártya tartalmaz továbbá 16×2-es elrendezésű, alfanumerikus LCD-t, MPLAB ICD 2 interfészt, USB-t, RS-232-t, nagy pontosságú, analóg kimenetű Microchip TC1047A hőmérsékletmérő szenzort, bread board prototípus-építési területet, valamint teljes áramköri eszközhozzáférést biztosító, bővítőcsatlakozót is. A sornak ezzel még nincs vége, hiszen a jövőbeni bővítést támogatja a szintén integrált PICtail Plus csatlakozó, és a csomagból nem hiányzik a teljes dokumentációt (felhasználói útmutatót, kapcsolási rajzokat, áramköri terveket stb.) tartalmazó CD sem.

Ha szeretné megnyerni az Explorer 16 kártyát, kattintson a www.microchip-comps.com/en-ex16 weboldalra, és töltse ki az ott található űrlapot!

A májusi számunkban meghirdetett Microchip MPLAB Starter Kit-et Kniebeiszer József nyerte. Nyereményéhez gratulálunk!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény