FőoldalGyártósorHenkel műszaki-technológiai szeminárium
2014. augusztus 22., péntek ::

Henkel műszaki-technológiai szeminárium

A Henkel az elektronikai technológiában használatos anyagok világviszonylatban vezető fejlesztője és gyártója a forgalmazó Microsolder kft-vel karöltve egy műszaki technológiai szeminárium keretében szeretné megismertetni az érdeklődőkkel a Henkel legújabb fejlesztési eredményeit, anyagait és azok alkalmazását szeptember 23-án

Az áramköri lapokon használatos forrasztó anyagok, védőbevonatok, mechanikai szilárdságot növelő és vezetőképes ragasztóanyagok folyamatos fejlesztése ad választ napjaink növekvő termék-megbízhatósági igényeire. Az autóipar, a professzionális távközlés és számítástechnika, az ipari és gyógyászati, és más magas követelmény-szintű alkalmazások egyre korszerűbb, megbízhatóbb termékek gyártását várják el. A piaci verseny ugyancsak erre ösztönöz.

A Henkel az elektronikai technológiában használatos anyagok világviszonylatban vezető fejlesztője és gyártója. A Henkel Magyarország Kft. és a Henkel elektronikai termékeket forgalmazó Microsolder Kft. egy műszaki technológiai szeminárium keretében szeretné megismertetni az érdeklődőkkel a Henkel legújabb fejlesztési eredményeit, anyagait és azok alkalmazását.

A rendezvény időpontja: 2014. szeptember 23, 9 órai kezdettel. Helyszín: Hotel Bara, 1118 Budapest, Hegyalja út 34-36. – díjmentes parkolás a hotel garázsában. A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezés szükséges. A jelentkezéseket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kell elküldeni, legkésőbb szeptember 17-ig.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény