FőoldalGyártósorIsmét IPC konferencia Budapesten
2013. január 11., péntek ::

Ismét IPC konferencia Budapesten

Idén, az immár lassan hagyománnyá váló februári IPC konferencián az elektronikai szerelvények forraszthatóságáról és megbízhatóságáról esik majd a legtöbb szó

A forraszthatóság és a megbízhatóság még sosem volt olyan fontos, mint a legújabb elektronikai termékek esetében. Építve a két korábbi budapesti IPC konferencia tapasztalataira a mostani fő témája az lesz, hogyan használhatjuk fel az IPC-szabványokat a minőség javítására, megfelelőbb anyagok kiválasztására és „tökéletes forrasztási csomópontok” elérésére.
Az IPC nemzetközi szakértői testületet hozott létre az összeállítási folyamat kritikus területeinek, valamint annak megvitatására, hogyan befolyásolja a tervezés és az anyagválasztás a költséget, a megbízhatóságot és az átfutási időt. A konferencia mellett az izgalmasan összeválogatott európai beszállítók bemutatják a gyártási célok elérését támogató szolgáltatások, felszerelések és anyagok új generációját.
Európa elektronikai gyártási központjainak a kereszteződésében Budapest tökéletes helyszínt kínál ahhoz, hogy bárki eljöjjön, tanuljon és kapcsolatba lépjen más elektronikai gyártásban dolgozó mérnökökkel és vezetőkkel. Iratkozzon fel még ma erre a költséghatékony, igényeinek mindenben megfelelő rendezvényre!

  • Használja ki a gyakorlati hibaelemzéstől kezdve a hibaelhárítást és a tisztítást is felölelő öt speciális kurzus lehetőségeit.
  • Jöjjön el a legújabb ismereteket nyújtó műszaki konferenciára, amely a költségek, a megbízhatóság és az időráfordítás fejlesztésében tud segítséget nyújtani Önnek! Az esettanulmányok bemutatása során valódi tapasztalatokat és problémamegoldásokat ismerhet meg.
  • A részvételi díj 50 €-tól indul, úgyhogy hozza el a csapatát, és készüljön fel az új megoldások befogadására!
  • További információk a kiállításról. A kiállítótér csak az első 25 céget tudja befogadni. A Viscom már lefoglalta a helyét — ne maradjon le Ön sem! A kiállítótér csak az első 25 céget tudja befogadni. Ne maradjon le, foglalja le a helyét most!

Az IPC konferenciát az elektronikai szerelvények forraszthatóságáról és megbízhatóságáról kifejezetten Önnek szervezzük — válaszul azokra a kihívásokra és követelményekre, amelyekkel az elektronikai gyártás során szembe kell néznie.
Az ülések és az anyagok nyelve angol.

Időpont: 2013. február 6–7.


Helyszín: Ramada Aquaworld, Budapest

REGISZTRÁLJON MOST!

További információk

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény