FőoldalArchívumGyakornokokat vár az NHH
2010. április 22., csütörtök ::

Gyakornokokat vár az NHH

Végzős villamosmérnök hallgatóknak kínál betekintési lehetőséget a szabályozó hatóság működésébe a Nemzeti Hírközlési Hatóság gyakornoki programja.A jelentkezési határidő 2010. május 14

A programra olyan villamosmérnöki hallgatók jelentkezhetnek, akik diplomájukat az idén, vagy legkésőbb 2011. márciusban szerzik meg. A távközlési, a médiainformatikai, illetve a híradástechnikai tanulmányok előnyt jelentenek. A résztvevők az egy-másfél év alatt a gyakorlati tudásra, a valódi tapasztalatokra, az érdemi munkára készülhetnek fel.

A Nemzeti Hírközlési Hatóság által meghirdetett műszaki gyakornoki program a legjobbak számára lehetőség nyit arra, hogy munkájukat az NHH állományában folytassák. A hatóság emellett kiterjedt nemzetközi kapcsolatai révén lehetőséget ad a külföldi tapasztalatszerzésre is, így a programban résztvevő, képzett frekvenciagazdálkodási mérnökök mind a hazai, mind a nemzetközi munkaerőpiac számára értékes szakemberek lehetnek. Az NHH "versenyképes és progresszív" gyakornoki juttatásokat, képzési lehetőséget és jó munkavégzési körülményeket ígér a résztvevőknek, akiktől cserébe elvárja a frekvenciagazdálkodási és szabályozási terület iránti érdeklődést, a legalább középfokú angolnyelv-tudást, valamint a jó tanulmányi eredményeket.

További részletek

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény