FőoldalArchívumA Farnell bevezeti az Agilent Technologies izgalmas, új, digitális tárolós oszcilloszkópjait
2009. augusztus 03., hétfő ::

A Farnell bevezeti az Agilent Technologies izgalmas, új, digitális tárolós oszcilloszkópjait

A Farnell - a többcsatornás forgalmazás vezetője - bejelentette, hogy ingyenes másnapi, raktárról történő szállítással kínálja az Agilent Technologies digitális tárolós oszcilloszkópjának új DSO1000 sorozatát, amint a hat modellből álló termékcsalád első alkalommal bevezetésre kerül


A megállapodás értelmében a Farnell vásárlói azonnal megvásárolhatják az új oszcilloszkópokat, amelyek 60 MHz és 200 MHz közötti sávszélességet biztosítanak, és olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek rendszerint csak a drágább készülékeken találhatók meg. A DSO1000 sorozat két vagy négy csatornás változatban kapható, műszerdoboza csupán 127 mm (5 hüvelyk) mélységű, tömege pedig kevesebb, mint 3,2 kg.
A Farnell már két éve forgalmazza az Agilent ipari vezető termékeinek széles körét. A sikeres együttműködés eredményeképpen az Agilent a Farnell egyik vezető teszt- és mérőeszközmárkájává vált.
A helyi nyelvű weboldalak és az Európában számos helyen megtalálható értékesítőhelyek segítségével a Farnell képes biztosítani vásárlói számára azok elhelyezkedésétől függetlenül a kiváló értékesítést és támogatást, amellyel segítséget nyújt a vásárlók alkalmazásaihoz legmegfelelőbb termékek kiválasztásában.
Az új Agilent oszcilloszkópok jellemzője többek között, hogy jobb jelmegjelenítő képességgel rendelkeznek, valamint képesek 23 - egyidejűleg akár 21 - automatikus mérés megjelenítésére. A csatornánként akár 20 kpts nagyságú memóriával rendelkező DS01000 sorozat azt is lehetővé teszi a mérnökök számára, hogy az oszcilloszkóp teljes mintavételi rátáját használják - akár 8-szor hosszabb ideig, mint a kategória más oszcilloszkópjai.
A bevezetéshez Andrew Fawcett, a Farnell teszt készülékeinek termékmenedzsere a következő megjegyzést fűzte hozzá: "Ez a megállapodás azonnali hozzáférést biztosít vásárlóinknak a vadonatúj és izgalmas DS01000 termékválasztékhoz. Az Agilent vállalat csatlakozásával gyorsan bővülő és értékes választékkal gyarapodott termékskálánk, mivel azok alig több, mint két éve kerültek bevezetésre. Márkaerősségük és a termékkínálatuk mélysége lehetővé teszi számunkra, hogy új és izgalmas termékkategóriákat kínáljunk, amellyel teljes mértékben kielégítjük vásárlóink teszt- és mérőeszközökkel kapcsolatos igényeit."

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény