FőoldalArchívumARM mikrovezérlő fejlesztői konferencia
2009. október 01., csütörtök ::

ARM mikrovezérlő fejlesztői konferencia

Az NXP Semiconductors szervezésében és az ELEKTROnet közreműködésével ARM Mikrokontroller Fejlesztői Konferencia lesz november 3-4-én a Danubius Hotel Flamencoban (1113 Budapest, Tas Vezér u. 3-7) "NXP ARM Microcontrollers in your Application" címmel.

A szervezőknek mind témakörben, mind előadókban sikerült kiváló palettát gyűjteni, fejlesztő mérnökök, műszaki menedzserek napi munkájukhoz jól használható és friss információt kapnak, de az oktatásban dolgozó tanárok és diákok is sokat profitálhatnak a két napon hallottakból. Az előadók az NXP és partnere, az ARM Beágyazott Rendszerek Akadémiája munkatársai közül kerülnek ki.

A főbb témakörök:

  • ARM9, M0, M3 architektúrák, portfolio és roadmap
  • Az NXP mikrovezérlő stratégiája, portfolio és helyezés
  • Mélyebb műszaki részletek, összehasonlítások
  • Fejlesztő eszközök, programozói környezet, tréning
  • Alkalmazások a motorvezérlésben, méréstechnikában, háztartási gépekben és LCD vezérlésekben

A részvételi díj személyenként 100 euro a két napra, amely egyéjszakást szállást, svédasztalos ebédet és az első nap esti gálavacsora költségeit is tartalmazza, szobafoglalás nélkül az ár 50 euro.

Az előadások november 3.-án délután és 4.-én délelőtt zajlanak. A tréningbe való aktív bekapcsolódás érdekében célszerű saját laptoppal jönni. A konferenciával kapcsolatos kérdésekre lépjenek kapcsolatba Kiss Edével (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., (+36-30) 222-2916).

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény