FőoldalArchívum500 fejlesztőmérnök a Bosch Budapesti Fejlesztési Központjában
2010. december 02., csütörtök ::

500 fejlesztőmérnök a Bosch Budapesti Fejlesztési Központjában

December 1-én állt munkába az ötszázadik fejlesztőmérnök a Bosch Budapesti Fejlesztési Központjában. Az új munkatárs Józsa Balázs, aki a BME Villamosmérnöki és Informatikai Karán szerzett egyetemi diplomát. Fő szakiránya a mikroelektronika

A fiatal mérnök a Bosch Junior Managers Programjához fog csatlakozni, és első állomásaként szenzorfejlesztéseken fog dolgozni. E Program célja, hogy jövőbeli potenciális vezetőket fejlesszen, valamint támogassa felkészülésüket a nemzetközi standardoknak megfelelő, legmagasabb szintű szakképesítés megszerzésére. Az alapos felkészítés két évig tart, aminek a keretében négy-hat különböző szakterületen dolgozhatnak a fiatal magyar friss diplomások, elsősorban mérnökök. A Program során nemzetközi továbbképzésekre, tréningekre, külföldi gyakorlati lehetőségekre, nyelvi kurzusokra és mentori tanácsadásra fókuszálnak.

Az idén ötödik születésnapját ünneplő autóipari K+F központnak a Bosch csoport kiemelt stratégiai szerepet szán, amiben a magyar mérnökök magas színvonalú munkájának elengedhetetlen szerepe van.

A Bosch honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény