FőoldalKonstruktőrIGBT-k, SiC-k és MOSFET-ek meghajtására optimalizált DC/DC-átalakító
2016. december 07., szerda ::

IGBT-k, SiC-k és MOSFET-ek meghajtására optimalizált DC/DC-átalakító

A Murata bejelentette MGJ6 termékcsaládjának bővítését, amelyet egy Murata Power Solutions gondozásából kikerült, izolált, 6 W teljesítményű, duplakimenetű DC/DC konverterrel valósított meg. Az IGBT-knél, SiC-knél és MOSFET-eknél a tápfeszültség és föld felőli meghajtáshoz szükséges, bipoláris feszültségek előállítására optimalizált MGJ6 sorozatú eszközök SIP, DIP és kis profilmagasságú, felületszerelhető formátumban érhetők el

Az MGJ6 sorozatú konverterek névleges bemeneti feszültsége 5, 12 vagy 24 VDC, kimeneti feszültségpárjaik pedig +15/-5, +15/-10 vagy +20/-5 VDC lehet. A kis és közepes teljesítményű, max. 3 kVDC csatolófeszültséget előíró alkalmazásokhoz való konverterek aszimmetrikus kimenete a rendszerhatásfok és elektromágneses interferenciajellemzők szempontjából optimális meghajtási jelszintet biztosít. Ez utóbbira a nagyon alacsony, tipikusan 15 pF értékű csatolókapacitás is jó hatással van.

Az MGJ6-sorozat dV/dt immunitása 1,6 kV feszültségen minimum 80 kV/µs, amely a gyors kapcsolású meghajtórendszerekben igen tekintélyes mértékű megbízhatóságot biztosít. Az MGJ6-sorozat kielégíti az UL60950 megerősített szigetelésre vonatkozó, valamint az ANSI/AAMI ES60601-1 egészségügyi melléklet harmadik kiadásának előírásait. A 8 mm kúszóáramút extra magas üzemi feszültségi követelményeket is teljesít.

A Murata honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény