FőoldalKonstruktőrKingston XS1000: villámgyors, zsebméretű SSD
2023. szeptember 06., szerda ::

Kingston XS1000: villámgyors, zsebméretű SSD

A Kingston Digital újabb termékkel bővíti külső SSD-kínálatát

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP a mai napon bemutatta a kisméretű és hihetetlenül vékony XS1000 külső SSD-t. Az új biztonsági mentési megoldás az XS2000 modellhez csatlakozva bővíti a Kingston külső SSD-inek portfólióját. Mindkét meghajtó rendkívül kompakt és alig nyom 29 grammot, így zsebben is könnyen hordható.

A Kingston XS1000 maximális olvasási sebessége 1050 MB/s1, kapacitása pedig akár 2 TB2, így bőséges tárhelyet biztosít nagyszámú fénykép, videó és fájl tárolásához. A meghajtó USB-C®3USB-A kábellel rendelkezik, és visszamenőleges kompatibilitása révén a régebbi eszközökkel is zökkenőmentesen csatlakoztatható. A kulcstartó méretű XS1000 megbízható társ az egyszerű fájlmentéshez, és folyamatos hozzáférést kínál a fontos dokumentumokhoz, a féltve őrzött emlékekhez és a médiafájlokhoz.

„Ügyfeleink kényelmes, gyors és megbízható tárolómegoldást keresnek megfizethető áron. Az XS1000 bevezetésével nem kell tovább keresgélniük, mivel mostantól több lehetőséget kínálunka külső tárolók szegmensében. A vékony és kompakt meghajtó mindössze fele akkora, mint egy hagyományos SSD. Emiatt kivételesen könnyen hordozható, és tökéletes választás a kényelem és a piacon jelenleg elérhető csúcsteljesítmény kombinációját kereső felhasználók számára” – mondta Liny Cheliyan, a Kingston EMEA Prosumer Flash és SSD üzletágának vezetője.

Az 1 és 2 TB-os kapacitású változatban kapható XS1000 meghajtóhoz öt év korlátozott garancia4 és ingyenes technikai támogatás jár.

Az XS1000 külső SSD jellemzői és specifikációja:

  • Tökéletes hordozhatóság: A kompakt, alig 29 g súlyú, elegáns, teljesen fekete SSD elfér a tenyérben, így gazdája bárhová könnyedén magával viheti fájljait.
  • Megbízható fájlmentés: A felhasználó megszakítás nélkül továbbíthat és tárolhat dokumentumokat, nagyméretű fényképeket és videókat a meghajtón, így valóban mindent a keze ügyében tarthat.
  • Megnövelt tárkapacitás: A 2 TB2 kapacitással egyszerűen bővíthető a digitális könyvtár az élet értékes pillanatainak megőrzéséhez.
    USB 3.2 Gen 2 támogatás: Az akár 1050 MB/s1 olvasási sebesség és az USB 3.2 Gen 1 felé biztosított visszamenőleges kompatibilitás zökkenőmentes csatlakoztathatóságot garantál a régi eszközökkel.
  • Interfész: USB 3.2 Gen 2
  • Sebesség1: Max. 1050 MB/s olvasás, max. 1000 MB/s írás
  • NAND: 3D
  • Kapacitás2: 1 TB, 2 TB
  • Méret: 69,54 mm x 32,58 mm x 13,5 mm
  • Súly: 28,7 g
  • Burkolat anyaga: Fém és műanyag
  • Üzemi hőmérséklet: 0°C~40°C
  • Tárolási hőmérséklet: –20°C~85°C
  • Garancia/támogatás4: Korlátozott 5 év garancia, ingyenes műszaki támogatás
  • Kompatibilis a következőkkel5: Windows® 11, 10, macOS® (v.10.15.x +), Linux (v. 4.4.x +), Chrome OS™, Android™, iOS/iPadOS® (v.13+)

1 Belső tesztelés alapján. A sebesség hardvertől, szoftverektől és használattól függően változhat. Az optimális sebesség eléréséhez USB 3.2 Gen 2 csatlakozós hoszt szükséges.
2 A flash tárolóeszközök névleges kapacitásuk egy részét formázásra és más funkciókra tartják fenn, ezért az adattárolásra nem elérhető. Emiatt az adattárolásra rendelkezésre álló tényleges kapacitás kevesebb a termékeknél megadottnál. További információ a Kingston flashmemória-útmutatójában (Flash Memory Guide).
3 Az USB Type-C® és az USB-C® az USB Implementers Forum bejegyzett védjegye.
4 A korlátozott garancia alapja 5 év vagy a „az SSD fennmaradó élettartama”, amiről a Kingston SSD Manager tájékoztat. Egy új, még nem használt termék esetében a kopásjelző értéke száz (100), míg egy olyan termék esetében, amely elérte a programtörlési ciklusok számának felső határát, a kopásjelző értéke egy (1). Részletek: kingston.com/wa.
5 A Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iOS/iPadOS és Android eszközökkel való kompatibilitás eltérő lehet, és nagymértékben függ a hoszt szoftvereitől/hardverétől (a képességek ellenőrzéséhez keresse fel a hoszt gyártójának támogatási oldalát). Az IOS/Android/iOS/iPadOS eszközöknél további OTG-kábelre lehet szükség (nem a Kingston szállítja).

További információért keresse fel a www.kingston.com oldalt.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény