FőoldalKonstruktőrDigitális programozható, többfázisú vezérlő
2014. október 10., péntek ::

Digitális programozható, többfázisú vezérlő

Az Intersil bemutatta ISL6388 típusnevű, hatfázisú, nemfelejtő memóriával is rendelkező PWM vezérlőjét, amely kompatibilis az Intel VR12/12.5 specifikációkkal. A szerveres és high-end számítástechnikai alkalmazásokhoz kifejlesztett ISL6388 hatfázisú vezérlő digitális programozást és sokszor írható, nemfelejtő memóriát kínál, amellyel több egyedi konfiguráció hozható létre a fejlesztés során, a forrasztás kényszere nélkül

Az új, többfázisú vezérlőt támogatja az Intersil legfrissebb generációs PowerNavigator™ grafikus felhasználói interfésze, amely kódsoros programozás nélkül is lehetőséget ad a cég digitális teljesítményelektronikai termékeinek egyszerű betervezésére. Az ISL6388 szabadalmaztatott EAPP architektúrája kiváló tranziensválaszt biztosít lineáris vezérlőhurokkal, messze felülmúlva a versenytársak megoldásait.

Az ISL6388 integrált alkatrész, amely belső, állítható kompenzációs és PMBus-on keresztül elérhető eszközkonfigurációs lehetőségeket tartalmaz. Használatával nagy teljesítményű, hat fáziskimenetű tápegységek minimális külső alkatrészigénnyel implementálhatóak.

Az Intersil honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény