FőoldalGyártósorÚj Hyperclean stenciltisztító megoldás
2013. május 09., csütörtök ::

Új Hyperclean stenciltisztító megoldás

Sokféle megoldás létezik a piacon stenciltisztításra, amelyek közül kiemelkedik az SMT Express által forgalmazott, innovatív alapanyag-összetételű Hyperclean. A 100%-ban polipropilénből készülő, szövésmentes anyagú törlőtekercs rendkívül gyorsan abszorbeálja a felületére kerülő anyagokat

A polipropilén szálakat termikus kötéssel kötik egymáshoz, a polipropilén gyártása pedig eleve kisebb károsanyag-kibocsátással, energiafelhasználással és hulladékképződéssel jár, mint más, mesterséges anyagoké. A törlők a kis átalakítású újrahasznosítás szempontjából is ideálisak, magas fűtőértékük jóvoltából pedig gyorsan begyulladnak és tisztán égnek el. A Hyperclean szál hidrofil, ezáltal nem kell tartani az abszorbeált folyadékok okozta duzzadástól sem.

A Hyperclean törlők szárazsága vagy nedvessége megegyezik a rendszer többi elemének szárazságával vagy nedvességével, így gépbeakadást nem okoz. Az oldószerek a törlők felületén nagyon gyorsan szétterülnek, szöszmentességük pedig garantálja, hogy nem tömítik el a stencilapertúrákat. A törlők szálainak irányultsága véletlenszerű, így kedvezőbb tisztítási teljesítményt nyújtanak, a törlőre kerülő forraszpaszta pedig beépül a szálak közé, így a paszta megszáradásakor sem kell a szennyeződéstől tartani. A Hyperclean törlők szövete sztatikusan disszipatív, nem generál jelentős mértékű elektromos töltést. A törlőtekercsek papírmagja fenntartható fejlődésű erdőkből kivágott fákból származik, amelyet tanúsítvány is igazol, a törlők pedig többféle változatban és hosszúsággal érhetők el.

Az SMT Express honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény