FőoldalÜzletÉrtékes díjak a Lexmarknak
2017. február 16., csütörtök ::

Értékes díjak a Lexmarknak

A világ vezető független termékteszt laboratóriuma a Lexmark termékcsaládját ítélte a legjobbnak megbízhatóság, színmegjelenítés, design és értékállóság tekintetében

A képalkotási technológiában globális vezető Lexmark International bejelentette, hogy elnyerte a Buyers Laboratory (BLI) „Színes nyomtató/MFP (többfunkciós eszköz)” termékcsalád kategória 2017. évi díját.

A BLI elemző laboratóriumának 2016. során végzett termékvizsgálata alapján a Lexmark kínálja a legjobb és legteljesebb körű, intuitív kialakítású, kiemelkedő értéket képviselő, kiváló megbízhatóságot, egyenletes és kiváló színmegjelenítést biztosító színes nyomtató/MFP termékcsaládot.

A Lexmark legújabb, legfejlettebb A4 formátumú eszközparkjának tagjai a Lexmark CS700 és CS800 szériához tartozó nyomtatók, valamint a Lexmark CX700 és CX800 szériához tartozó többfunkciós eszközök. Ugyanezek a termékek nyerték el a BLI „Pick“ díját 2016-ban.

A színes, lézer alapú eszközök közül saját kategóriájában több Lexmark termék is a legkiválóbb toner-kapacitást kínálja, a képalkotó komponensek terén pedig az ágazat élvonalát képviselik. Mindezeknek köszönhetően kevesebb felhasználói beavatkozást igényelnek, valamint minden eddiginél kedvezőbbé válik a Lexmark színes eszközök teljes tulajdonlási költsége (TCO=Total Cost of Ownership).

Az erős négymagos processzorokkal meghajtott modellek megfelelő A4-es kategóriáikban rendre a leggyorsabb nyomtatási és másolási sebességeket produkálják.

A Lexmark legkiemelkedőbb ajánlata, a Lexmark CX860 széria a legmagasabb toner-, illetve bemeneti/kimeneti kapacitást, valamint a legrugalmasabb médiatámogatást kínálja az A4-es színes, többfunkciós lézernyomtatók között. A Lexmark CX860 széria még az A3-as termékekkel is versenybe száll, így lehetővé teszi a házon belüli kiváló minőségű színes nyomtatást is a vállalkozások számára.

A tablet-szerű érintőképernyős interfésznek és a rugalmas médiakezelésnek köszönhetően a termékek használata egyszerű és könnyen elsajátítható, s emellett üzleti folyamattámogató megoldásokkal való jövőbeli integrációja is lehetséges.

A Lexmark honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény