FőoldalRendszerintegrátorBiztonságos és rugalmas távhozzáférés gépekhez és berendezésekhez
2016. július 22., péntek ::

Biztonságos és rugalmas távhozzáférés gépekhez és berendezésekhez

A Siemens számos új biztonsági és virtualizációs funkcióval bővítette ki az elosztott berendezések és gépek hatékony fenntartására kifejlesztett Sinema Remote Connect szoftverét. Az OpenVPN használata mellett a menedzselő platform 1.2 változata már IPsec protokoll szerinti titkosítást is kínál, lehetővé téve a különböző biztonsági protokollokat alkalmazó gépek széles skálájának rugalmas csatlakoztatását

Az új verzió már virtualizált környezetben is tud futni. Ez nemcsak a platform rugalmasságát és rendelkezésre állását növeli, hanem a karbantartási és támogató szolgáltatások hatékonyságát is. A menedzselő platform különösen alkalmas gépek sorozatgyártására és speciális célú gépek előállítására.

A Sinema Remote Connect menedzselő platform szerver alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára a nagymértékben elosztott berendezések vagy gépek kényelmes és biztonságos karbantartását, kezelését távoli hozzáférés útján. A támogatott biztonsági protokolloktól függően a gépek immár rugalmasan csatlakoztathatóak akár OpenVPN, akár IPsec használatával. Ez a képesség azt jelenti, hogy az útválasztó berendezéseken (routereken) keresztül a Sinema Remote Connect biztonságosan kommunikálhat a vele összekapcsolt gépek többségével. A Siemens teljes megoldást kínál a virtualizációra is (Simatic Virtualizáció mint szolgáltatás): ez felöleli a Sinema Remote Connect szerver telepítését, a virtuális gépek és hálózati struktúrájuk konfigurálását, az operációs rendszer installálását és konfigurálását, valamint a Simatic szoftver használat-kész üzembe helyezését. Annak érdekében, hogy a virtualizált rendszereket azok teljes életciklusa során támogassa, a Siemens számos, egymással összehangolt szolgáltatást kínál, ideértve a távoli hozzáférést közös távszolgáltatási platform (cRSP: common Remote Service Platform) révén lehetővé tevő Simatic távszolgáltatásokat, valamint a menedzselt támogató szolgáltatásokat, amelyek felölelik a virtuális gazda rendszer körül felmerülő összes támogató tevékenységet.

A Siemens honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény