FőoldalKonstruktőrDC/DC-átalakító kiváló hatásfokú rendszerek fejlesztésére
2015. november 19., csütörtök ::

DC/DC-átalakító kiváló hatásfokú rendszerek fejlesztésére

A Diodes új AP3402, AP3419 és AP3429 típusnevű DC/DC-feszültségcsökkentő konvertereinek bemeneti feszültségtartománya 2,7 ... 5,5 V, kimeneti áramuk akár 2 A lehet, és különlegességük, hogy alacsony és magas terhelés alatt egyformán kiváló hatékonysággal működnek

A magas, 1 MHz kapcsolási frekvencia elősegíti a külső alkatrészek méretének csökkentését, amely az átalakító kisméretű, TSOT25 vagy TSOT26 típusú tokozásával karöltve igazán kis helyigényű, mégis kiváló hatásfokú rendszerek fejlesztését teszi lehetővé akár tévékészülékeknél, hálózati eszközöknél, laptopoknál vagy biztonságtechnikai rendszereknél.

A 100%-os kitöltési tényező lehetővé teszi a lehető legalacsonyabb bemeneti feszültség melletti üzemelést és a mindössze 90 µA nyugalmi áram elérését, amely igazán jó hatással van az akkumulátorról működő rendszerek élettartamára. A Diodes új átalakítói ipari szabvány szerinti kivezetőkiosztásokkal és méretekkel rendelkező, TSOT25/26 típusú tokozásba kerülnek. Az átalakítók támogatják a lágystartfunkciót, rendelkeznek integrált túláram és túlhevülés elleni védelemmel is.

A Diodes honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény