FőoldalKonstruktőrÚj, helytakarékos, sugárzásálló multiplexerek
2015. október 07., szerda ::

Új, helytakarékos, sugárzásálló multiplexerek

Az Intersil bemutatta ISL71840SEH és ISL71841SEH típusszámok alatt új, sugárzásálló multiplexereit, amelyek a gyártó állítása szerint kategóriaelső ESD-védelemmel és az iparágban elérhető legnagyobb jelcsatorna-pontossággal és időzítési pontossággal rendelkeznek

Az ISL71840SEH egy 30 V-os, 16-csatornás multiplexer, amely 1:1-es csereszabatosságot kínál az Intersil által kínált és széles körben, gyakorlatilag minden műhold és űrkutatásban használt jármű/eszköz fedélzetén (beleértve a NASA Orion-programját is) megtalálható HS9-1840ARH típusnevű eszközzel. A kisebb formatényezőt igénylő alkalmazásokhoz kínálja az Intersil a szintén nagy teljesítményű, ISL71841SEH típusszámú, 30 V-os, 32-csatornás multiplexerét, amely a kétchipes ISL71840SEH-hoz képest kb. 41%-kal kisebb helyigénnyel rendelkezik.

A kiterjesztett, 8 kV feszültségig szavatolt ESD-védelemnek hála nincs szükség drága és helyigényes, külső védődiódák beiktatására a bemeneti csatlakozókon. A csökkentett, ±5 V feszültségnél 500 Ω névértékű RON bekapcsolási ellenállás és a 800 ns-nál rövidebb terjedési késleltetés növeli az alkatrészek általános teljesítményét és pontosságát telemetriai jelek feldolgozása és A/D-átalakító bemenetekre multiplexálása során. Az eszközök a túlfeszültségvédelmet kapcsolási alapon szolgáltatják, így fenntartják a telemetriai tesztpontok folyamatos feldolgozását.

Az Intersil honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény