FőoldalKonstruktőrÚj TACT kapcsolók járműelektronikai rendszerekhez
2015. április 23., csütörtök ::

Új TACT kapcsolók járműelektronikai rendszerekhez

Az ALPS bejelentette SKTH-sorozatú TACT kapcsolóit, amelyek kompatibilisek olyan gépjármű-elektronikai felhasználási modellekkel, mint a kulcsnélküli beléptető- és indítórendszerek, autós multimédia, továbbá ezeken felül otthoni kiskészülékek, személyi számítógépek és egyéb szórakoztatóelektronikai termékek. A kapcsolócsalád elérhető 1,4 vagy 3 N működtetési erővel, 1,8 vagy 2,5 mm úthosszal

Az SKTH-sorozat fémkontaktus-alapú, szigetelt struktúrájú, a működtetési érzet kimagasló, emellé IP6x besorolású környezeti ellenállás is társul. Az optimalizált anyaghasználatú és belső struktúrájú kapcsoló robusztussága is kiváló. Az oldalirányú nyomást is jól tűrő kapcsolók megbízhatóságát jól demonstrálja a 200 ezer működtetési ciklusban specifikált élettartam, amely a korábbi modelleknek a duplája.

A mai személyautók rengeteg komfort- és biztonsági funkciót kínálnak, amelyek egyike a távoli ajtónyitás és -zárás. E funkciók hosszú távú megbízhatósága érdekében a környezetállóság és általános robusztusság alapkövetelmény, az autóipar pedig különösen érzékeny a megbízhatóságra. A robusztusság nemcsak a használat, hanem a szerelés közbeni szennyeződések bejutását és üzemzavart kiváltó hatását is csökkenti. A 3,5×3,2×1,8 mm méretű SKTH sorozatú TACT kapcsolók megfelelnek ezeknek a követelményeknek, kiinduló kontaktellenállásuk 1 Ω, maximális üzemi feszültségük 16 VDC , áramuk 50 mA.

Az ALPS honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény